Fetiță de 5 ani, violată și ucisă în Baia Mare/Trupul micuței, descoperit de sora ei într-o clădire din apropierea locuinței familiei

Fetiță de 5 ani, violată și ucisă în Baia Mare/Trupul micuței, descoperit de sora ei într-o clădire din apropierea locuinței familiei

O fetiță de 5 ani a fost violată și ucisă cu brutalitate în Baia Mare, trupul ei fiind găsit luni noapte după ce în timpul zilei dispăruse de acasă, scrie presa locală.

Părinţii au fost transportaţi la spital după ce au aflat ce s-a întâmplat cu fetiţa lor şi au necesitat îngrijiri medicale datorită şocului primit, potrivit actualmm.ro.

Micuța a fost găsită moartă de sora ei în vecinătatea imobilului în care locuieşte familia, potrivit Agerpres.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, însoţiţi de echipe din cadrul IPJ Maramureş, se află la faţa locului pentru a cerceta zona şi a identifica probe.

Bunica micuţei a declarat presei că aceasta a dispărut de acasă luni în jurul prânzului, în timp ce mama ei spăla casa scărilor din imobil, iar trupul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit de sora acesteia, în vârstă de 17 ani.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat marţ că dispariţia fetiţei a fost semnalată la numărul 112 foarte târziu iar ulterior cadavrul a fost descoperit de sora minorei într-o clădire apropiată de domiciliul familiei.

"Tatăl fetiţei le-a precizat procurorilor implicaţi în cercetarea cazului şi poliţiştilor că fetiţa a dispărut luni, în jurul orei 15,00, iar semnalarea dispariţiei a fost făcută abia în jurul orei 23,30, foarte târziu din momentul constatării dispariţiei. (...) Cadavrul fetiţei a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului. Rezultatele ar putea fi comunicate în cursul zilei de azi", a spus Florina Meteş.

Locul unde a fost găsit trupul fetiţei este în zona fostei clădiri administrative a Combinatului Cuprom Baia Mare (str. Electrolizei), locuită în majoritate de familii de romi care au fost mutate de primărie în ultimii ani de pe malul pârâului Craica.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 Așa arată prostia made in Rusia...

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO Stare de șoc în rândul propagandiștilor Rusiei după exploziile de la baza aeriană din Crimeea