Fifor: Ciolacu preşedinte interimar, o alegere cât se poate de bună

Fifor: Ciolacu preşedinte interimar, o alegere cât se poate de bună

Senatorul PSD Mihai Fifor a declarat că este "imperios necesar" ca PSD să intre într-o nouă etapă şi a afirmat că preşedintele interimar Marcel Ciolacu este "o alegere cât se poate de bună".

"A fost o discuţie importantă în partid (marţi seara), onestă, cum în alte situaţii nu a fost şi ar fi fost necesar. S-au spus lucrurilor pe nume. S-au discutat lucruri extrem de serios. S-a stabilit ce trebuie să facem mai departe. E imperios necesar ca partidul să intre într-o nouă etapă, să intre într-o fază de reconstrucţie, de reaşezare ideologică (...). Concluzia a fost aceea că Marcel Ciolacu preia ca preşedinte interimar conducerea partidului şi este un lucru pe care îl salut. Este o alegere cât se poate de bună. Nu doar pentru că este preşedintele Camerei Deputaţilor, ci şi pentru că conduce o organizaţie a PSD cu rezultate şi este un om cu mult simţ politic şi lucrul acesta e necesar pentru partidul nostru. Are misiunea de a pregăti Congresul ordinar al PSD, ceea ce presupune organizare de la baza partidului (...) şi mergând până la nivel central. Este momentul de restart pentru PSD într-un an electoral dificil, cu alegeri locale şi parlamentare pe care PSD trebuie să le câştige", a afirmat Fifor, miercuri, la Parlament.

El a explicat demisia conducerii PSD şi a afirmat că "atunci când ratezi un obiectiv, este un gest onorabil să faci un pas în spate şi să laşi o altă echipă să preia conducerea". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…