Figuri, frate! Deliei nu i-a plăcut la Tulum, în Mexic... Bine, era și Loredana pe acolo...

Figuri, frate! Deliei nu i-a plăcut la Tulum, în Mexic... Bine, era și Loredana pe acolo...

Delia se numără printre vedetele din România care au ales să-și înceapă noul an într-un loc exotic. Astfel, artista și soțul ei au plecat în Tulum, Mexic, acolo unde se află și Loredana, însă n-a fost deloc încântată de ce a găsit acolo.

Delia este recunoscută pentru destinațiile exotice pe care le-a ales pentru a-și petrece concediile, însă Tulum nu a impresionat-o deloc.

 ”Ok… Deci! Tulum nu e pentru mine. E haos… din foarte multe puncte de vedere. Da! Sunt locații frumoase (dacă ai bănuți mulți). În rest… mult bumtzi bumtzi, shamanisme cu tămâie… mult avocado… multă „amețeală”… multă lume… mult zgomot”, a mărturisit Delia pe Instagram.

Chiar și așa, însă, artista a petrecut alături de Loredana într-un bar de pe plajă, iar imaginile făcute publice au făcut furori printre fani.

SURSA:  profm.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

3 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează