Fiica de 13 ani a unui antrenor din România a murit în atacul armat din Serbia

Fiica de 13 ani a unui antrenor din România a murit în atacul armat din Serbia

Inițial, antrenorul aflase că fiica sa nu este găsită. Apoi, i s-a confirmat faptul că fata a fost ucisă. Antrenorul a plecat de urgență la Belgrad.

Profesori și elevi lângă școala unde a avut loc atacul de la Belgrad Foto EPA EFE

Potrivit presei locale, printre elevii ucişi este şi fata unui fost jucător de volei din Serbia, antrenor acum în România, la echipa CSM Zalău - Dragan Kobiljski.

"El a fost anunţat în primă fază că nu este găsită. I-a fost confirmat de acasă. Într-adevăr, fiica dânsului a fost ucisă şi a plecat de urgenţă în Serbia", spune Gabriel Terheș, director sportiv SCM Zalău, potrivit Observator .

Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad”, spun colegii săi de la CSM Zalău.

Dragan Kobiljski, antrenor la CSM Zalău

Dragan Kobiljski, antrenor la CSM Zalău

Elevul sârb care miercuri a deschis focul de armă asupra colegilor săi de clasă, ucigând opt dintre ei, nu poate fi tras la răspundere penal ca urmare a vârstei sale, a anunţat agenţia de presă Tanjug, care citează o declaraţie a Parchetului sârb.

Tatăl băiatului a fost arestat pentru punerea în pericol a siguranţei publice, în formă agravată.

Conform informaţiilor disponibile până în prezent, miercuri dimineaţă Kosta Kecmanovic a comis un atac cu armă de foc la şcoala primară "Vladislav Ribnikar" din Belgrad, unde el era elev. Autorul atacului a sunat la poliţie şi a spus că numele lui este Kosta Kecmanovic şi că a împuşcat mai multe persoane. Atacul fusese anunţat însă mai întâi de directorul adjunct al şcolii, în jurul orei 08:40.

Potrivit lui şefului poliţiei din Belgrad, Veselin Milic, dintre cei opt elevi ucişi şapte erau fete şi unul băiat, cinci dintre victime având 14 ani, două 12 ani şi una 13 ani. Anterior, Kecmanovic îl împuşcase mortal pe agentul de pază de la intrarea în şcoală.

În atac au fost răniţi mai mulţi elevi şi o profesoară , unii dintre ei fiind în prezent spitalizaţi în stare gravă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”