Fiica de 19 ani a unei avocate din Bumbești Jiu, Denisa s-ar fi aruncat în faţa trenului după ce iubitul a publicat pe net fotografii intime cu ea

Fiica de 19 ani a unei avocate din Bumbești Jiu, Denisa s-ar fi aruncat în faţa trenului după ce iubitul a publicat pe net fotografii intime cu ea

Tragedie de neînțeles pentru părinții unei tinere din Bumbești-Jiu. Fata lor de 19 ani s-ar fi aruncat în faţa unui tren, într-un tunel de lângă oraș. Ar fi fost tulburată după ce un băiat de care se îndrăgostise a publicat mai multe fotografii intime cu ea, relatează observatornews.ro

Vestea că o tânără de 18 ani a murit în condiții înfiorătoare, miercuri după-amiază, fiind tăiată în două de un tren cu destinația Petroșani, într-un tunel feroviar dintre stațiile Valea Sadului și Meri, a îngrozit tot Bumbeștiul. Inițial nu s-a știut cine este victima, deși polițiștii de la TF au fotografiat cadavrul fetei și au încercat identificarea ei în barurile din localitate. Unii au recunoscut fata, îmbrăcată frumos, machiată și îngrijită, și au anunțat că este fiica unei cunoscute avocate din oraș. Mama fetei a intrat și ea în panică, mai ales că Denisa nu a mai răspuns la telefon și se auzise deja de tragedia petrecută la câțiva kilometri de oraș. Lucrurile s-au lămurit abia a doua zi, dimineața, când familia fetei a fost la Serviciul de Medicina Legală să recunoască victima. Era Denisa, iar durerea a fost imensă, relatează gorjeanul.ro .

Denisa ar fi plecat aseară de acasă singură. Nu se ştie cum a ajuns în tunelul feroviar pentru că cea mai apropiată gară de locul tragediei e la mai bine de un kilometru distanță.

CAMERA ASCUNSĂ. Discuţie reporter – bărbat: Nu văd ce căuta în tunel. Și unul singur, şi fată.

Diana Speretoiu, reporter Observator: Tragedia s-a petrecut între staţiile Valea Sadului şi Meri. Tânăra a fost lovită de un tren de călători care circula pe ruta Târgu Jiu – Petroşani. Impactul i-a fost fatal.

Mecanicul de locomotivă, în stare de șoc

Fata nu avea acte asupra sa, așa că a fost identificată abia după câteva ore. Mecanicul de locomotivă, în stare de șoc, nu a putut continua deplasarea. Trenul a ajuns la Petroșani cu alt conductor.

Vestea că Denisa nu mai e a căzut ca un trăsnet peste cei care au cunoscut-o. Pe pagina de Facebook a mamei fetei curg mesajele de condoleanțe.

Flavius Boian, director liceu: Pur și simplu și colegii fetei și noi, cadre didactice suntem într-o stare de șoc.

Tânăra era un elev model, cu note bune, fără absenţe. Abia se înscrisese săptămâna asta să susțină examenul de Bacalaureat.

Flavius Boian, director liceu: Am stat de vorbă cu diriginta, mi-a spus că a semnalat o stare de tulburare la fată și a luat legătura cu părinții, dar că în ultima perioadă, ultimele zile, starea părea că s-a îmbunătățit și că nu mai sunt probleme.

Motivul din spatele gestului

Numai că era doar calmul de dinaintea furtunii. Nişte fotografii compromiţătoare, făcute publice de un tânăr pe care fata l-ar fi cunoscut pe o rețea de socializare, par să fie motivul din spatele gestului extrem.

Irina Deaconescu, prietena fetei: Pentru că a trimis poze indecente, off, mi se face rău. Ca să înțelegeți unde duc acțiunile astea.

Lidia Bîrsanu, psiholog: Este impactul emoţional destul de puternic, nu poate să treacă singură peste o astfel de situaţie. Aş apela la prietenii apropiaţi, la familie, să fie atenţi la orice modificare apărută în plan emoţional sau comportamental.

Flavius Boian, director liceu: Probabil că prietenii și colegii din clasă știau de situație și, fiind un colectiv unit, au încercat să o sprijine și să o ajute. Din păcate acest lucru a făcut să nu ajungă la noi aceste informații și s-a ajuns la un eveniment tragic.

Până la trei ani de închisoare pentru revenge porn

Publicarea de imagini nud în scopul răzbunării ar putea fi pedepsită cu până la trei ani de închisoare. Un proiect de lege în acest sens a fost adoptat chiar ieri de Camera Deputaților și va merge la promulgare la președinte. Până când legea va intra în vigoare, victimele acestor abuzuri nu au la îndemână decât procesul civil pentru a lupta cu cei care le fac rău.

Adrian Cuculis, avocat: Să solicite instanţei civile ca acele persoane care au răspândit materialele respective să fie retrase de pe internet şi în acelaşi timp să fie plătite anumite daune de natură materială sau natură morală.

Colegii Denisei vor fi consiliați psihologic, iar polițiștii vor să îl identifice acum pe tânărul care ar fi răspândit imaginile.Citește și:

populare
astăzi

1 Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a rămas fără carnet

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

4 „Un student haios devenit o jigodie. Un tânăr de treabă ajuns o otreapă”

5 România a turtit un pic pălăria Austriei într-o speță NATO, dar poate mult mai mult...