Fiica lui Dughin spunea că ucrainenii sunt „suboameni”/Rușii îi deplâng moartea: „Ne ucid copiii. Liniile roșii au fost depășite”

Fiica lui Dughin spunea că ucrainenii sunt „suboameni”/Rușii îi deplâng moartea: „Ne ucid copiii. Liniile roșii au fost depășite”

Mai mulți politicieni ruși au reacționat duminică, 21 august, în urma veștii că fiica lui Aleksander Dughin a murit după ce mașina în care se afla a explodat pe o șosea de lângă Moscova.

Aceștia consideră că este vorba despre un act terorist și că ținta a fost Aleksander Dughin din cauza relației pe care o are cu Vladimir Putin, fiind considerat ”creierul” președintelui rus.

”Teroriștii regimului ucrainean, încercând să-l elimine pe Aleksander Dughin, i-au aruncat în aer fiica… Într-o mașină. Binecuvântată amintirea Dariei, este o adevărată rusoaică!”, a scris liderul separatiștilor pro-ruși din regiunea Donețk, Denis Pușilin pe Telegram.

Mass-media internațională a publicat mai multe fotografii, în care Daria Dughina, asasinată la Moscova, își face selfie la Azovstal, combinatul din Mariupol care a devenit simbol al rezistenței ucrainene. Luptătorii de la Azovstal au blocat înaintarea a mii de militari ruși, dând timp armatei Ucrainei să respingă atacurile din alte părți, cum ar fi Kiev sau Harkov.

Daria Dughina a sprijinit activ acțiunile Rusiei în Ucraina, considerând că ucrainenii sunt ”suboameni”, iar identitatea ucraineană trebuie distrusă. Autoritățile britanice au inclus-o în lista de sancțiuni pentru o serie de declarații și publicații. Aceasta îl însoțea, de obicei, pe tatăl său, ideologul Kremlinului Alexandr Dughin, la toate evenimentele și îi împărtășea ideologia.

Vladimir Rogov, un membru al administrației instalate de Moscova în Zaporojie crede că totul este ”opera Ucrainei” și spune că a fost depășită o linie roșie, relatează publicația rusă Izvestia, citată de Libertatea.

”Ne ucid copiii – liniile roșii au fost depășite de multe ori! În regiunea Moscovei, Daria Dughina a fost ucisă cu răutate – o mașină cu o fată a fost aruncată în aer. Nu mă îndoiesc că acest lucru a fost făcut de teroriștii UGIL – statul ucrainean Ivano-Frankivsk și Liov. Ținta ar putea fi atât Dasha, cât și tatăl ei, Aleksander Dughin”, a scris Rogov, precizând că Daria lupta cu „Ukrofascismului și stăpânii săi ango-saxoni”.

Comandantul militar Akim Apachev a declarat că „este evident că acest atac terorist a fost pregătit pentru Dughin”, notează smotrim.ru.

”Este, de asemenea, evident că de astăzi încep atacurile teroriste în capitală, de astăzi nu mai există locuri sigure. Singura modalitate de a asigura țara este distrugerea inamicul nostru natural care stă la Kiev, Dnepropetrovsk, Harkov, Nikolaev, Odesa și alte orașe rusești”, mai afirmat Apachev.

„Aceasta este teroare individuală. Dorința de a-l ucide pe Alexander Dughin, care a dus în cele din urmă la moartea fiicei sale Daria”, a declarat și deputatul Dumei de Stat Nikolai Starikov.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...