Fiica lui Guardiola face furori pe internet

Fiica lui Guardiola face furori pe internet

Fiica antrenorului de la Manchester City se pozează constant pe contul său de Instagram, acolo unde a reușit să strângă aproape 500.000 de urmăritori. Iată cum a apărut în cea mai recentă fotografie! Maria Guardiola face furori pe internet cu trupul atent sculptat și bronzat.

Maria Guardiola, în vârstă de 22 ani, este o prezență activă pe rețelele sociale, acolo unde publică, adesea, fotografii și videoclipuri în care le arată urmăritorilor cu ce se mai ocupă.

Cu fiecare apariție, tânăra reușește să genereze reacții, aparițiile sale strângând mii de aprecieri și comentarii.

Fiica antrenorului de la Manchester City a făcut furori pe internet într-un costum de plajă croșetat

În urmă cu câteva zile, Maria Guardiola, fata legendarului antrenor de la Manchester City, Pep Guardiola, a încins spiritele pe internet cu o postare care a adunat, în timp record, zeci de mii de aprecieri.

Frumoasa blondină a optat pentru un costum de baie croșetat, primit de la o bună prietenă, format din două piese de culoare albă cu detalii cafenii, care i-au încadrat la fix bronzul uniform, dar și formele de invidiat.

Cu părul lăsat pe spate în bătaia vântului și extrem de expresivă, fiica lui Pep Guardiola s-a pozat pe un șezlong, iar urmăritorii au putut zări un abdomen perfect tonifiat, dar și un bust generos.

„Bikini frumoși de la draga mea prietenă Vicky Stephanie”, a scris tânăra în dreptul imaginii.

Se pare că Maria Guardiola a profitat de vremea însorită și a dat o fugă până în Ibiza pentru a se bronza, iar postarea ei a avut un real succes, potrivit sport.ro . În 24 de ore, a strâns 72.000 de like-uri, cu 18.000 mai mult decât locurile de pe Etihad Stadium, arena pe care joacă Manchester City meciurile de pe teren propriu, potrivit sursei citate mai sus.

Comentariile admirative nu au întârziat nici ele să apară:

„Cea mai măreață creație a lui Guardiola, mai frumoasă chiar decât tiki-taka.”, a scris unul dintre internauți./„Tot ce e făcut de Guardiola e incredibil!”, a mai transmis o altă persoană.

Maria Guardiola este cel mai mare copil al lui Pep Guardiola. Antrenorul de la Manchester City mai are încă doi copii

Pep Guardiola are trei copii din relația cu jurnalista Cristina Serra, cu care este căsătorit din anul 2014. Maria, în vârstă de 22 de ani, este sora mai mare a lui Marius Guardiola, în vârstă de 20 de ani și a Valentinei, de doar 15 ani, potrivit prosport.ro .

Maria Guardiola a semnat, recent, un contract cu agenția de modelling Premier Models, iar colaborarea a fost dezvăluită publicului larg pe Instagram.

Totodată, jurnaliștii au surprins-o la evenimentul London Fashion Week, aflând că tânăra le mai pregătește și alte surprize fanilor în ceea ce privește cariera ei ca model, potrivit sursei citate mai sus.

În vara lui 2021, Maria Guardiola a fost suprinsă în compania lui Dele Alli, un fotbalist englez de origine nigeriană, pe atunci jucătorul lui Tottenham.

La vremea respectivă, presa scria despre cei doi că au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă legătura lor amoroasă a încetat din cauza programului aglomerat al fotbalistului, potrivit sport.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

4 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

5 „Este cea mai letală forță de luptă de pe planetă și o vom păstra așa”