Fiica lui Putin a verificat conturile sociale a 70 de milioane de ruși pentru a vedea cât de loiali îi sunt tatălui său

Fiica lui Putin a verificat conturile sociale a 70 de milioane de ruși pentru a vedea cât de loiali îi sunt tatălui său

Fiica lui Vladimir Putin a cotrobăit în conturile de socializare a 70 de milioane de ruși cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani și a ajuns la concluzia că aceștia nu îi sunt suficient de loiali tatălui ei, conform publicației Daily Mail.

Fiica lui Vladimir Putin a condus un studiu care a verificat gradul de loialitate Foto: Profimedia

Katerina Tikhonova, 36 de ani, fostă dansatoare de rock and roll de mare succes, devenită multimilionară, conduce Institutul „Innopraktika“ din Moscova, care a efectuat o cercetare cu privire loialitatea rușilor din generația tânără.

Cercetătorii institutului condus de aceasta au descoperit că „patriotismul" lipsește cu desăvârșire în rândul unei generații care și-a pierdut bărbații din cauza războiului sângeros al lui Putin în Ucraina .

Există, de asemenea, o lipsă de unitate în rândul numeroaselor grupuri etnice din Rusia, s-a mai constatat în urma studiului.

Tinerilor ruși le lipsesc „valorile tradiționale“

Managerul de proiect, Laima Lemaire, a deplâns faptul că rușilor mai tineri, care au trăit cea mai mare parte a vieții lor sub conducerea de fier a lui Putin, le lipsesc „valorile tradiționale“ necesare pentru o societate stabilă.

Concluziile au fost raportate la o reuniune a cenzorului media de stat Roskomnadzor.

Nickolay Lishin, șeful adjunct al Departamentului de sisteme de informații al Ministerului Apărării, a acuzat Occidentul că poluează lumea digitală rusă: „Distrugerea valorilor spirituale și morale din Rusia echivalează cu o operațiune militară hibridă specială“, a afirmat el.

A avut mai multe intervenții estetice

Tikhonova este cea de-a doua fiică a lui Putin cu fosta soție și fostă primă doamnă a Rusiei, Ludmila Putina.

Ea este, de asemenea, director adjunct al Institutului de cercetare matematică a sistemelor complexe al Universității de Stat din Moscova.

Fiica lui Putin a fost numită să conducă împreună un grup de mare putere care supraveghează substituirea importurilor pentru a evita sancțiunile occidentale.

Analiștii au sugerat că Tikhonova va intra în curând în politica rusă.

Primul ei soț a fost cel mai tânăr miliardar din Rusia, Kirill Shamalov , 41 de ani, fiul unui aliat apropiat al lui Putin, Nikolai Shamalov, care s-a îmbogățit după ce a obținut o participație în Bank Rossiya.

Partenerul ei actual este Igor Zelensky, 53 de ani, fost șef al Baletului de Stat din Bavaria și care nu este rudă cu președintele ucrainean, în ciuda faptului că au numele de familie comun.

Când acesta era stabilit la Munchen, ea făcea regulat călătorii clandestine cu avionul privat la Munchen, însoțită de gărzi de corp ale statului.

Tikhonova es cunoscută ca fiind adepta liftingului facial vampir, un remediu de înfrumusețare care a fost odată popularizat de Kim Kardashian. Sângele ei a fost prelevat, apoi procesat și injectat înapoi sub piele într-un tratament care costă 4.310 lire sterline pe ședință.

De asemenea, ea a fost supusă unor proceduri cu Botox și a făcut injecții cu acid hialuronic pentru a trata ridurile de încruntare de pe frunte și ridurile de râs de pe gură.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Un fost câștigător de milioane de euro la Loto a murit la doar 51 de ani

5 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu