Fiica lui Vadim Tudor, la 7 ani de la moartea lui: „Dacă ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun”

Fiica lui Vadim Tudor, la 7 ani de la moartea lui: „Dacă ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun”

Fata cea mare a lui Vadim Tudor, Lidia, a vorbit despre situația politică din România, la 7 ani de la moartea politicianului. Parastasul acestuia a avut loc sâmbătă și a fost o ceremonie restrânsă.

Corneliu Vadm Tudor a murit în 2015 FOTO Facebook

„Pentru noi parcă ar fi fost ieri. După ce a trecut şocul acela iniţial, din contră, am trăit mai intens tot ce s-a întâmplat. Pe măsură ce anii trec şi lucrurile se aşează, ne aducem aminte şi trăim acele momente la mare intensitate”, a declarat Lidia Tudor, fiica lui Vadim Tudor.

Lidia a vorbit la Antena 3 despre situația politică actuală și a precizat că „sunt foarte mulți cei care îi dau dreptate tatălui meu (Vadim Tudor), dar cu siguranță dacă el ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun”.

„Uite că vorbele nebunului Vadim s-au adeverit și i-a avertizat pe români de atâtea ori că vom traversa această perioadă și că toate aceste greutăți ne vor ajunge, încât am ajuns acum în 2022 fără el, singuri la mâna lor, cum ar veni, fără nimeni să ne ajute, fără nimeni să ne mai avertizeze, fără nimeni să ne ia apărarea și cu siguranță ar fi tunat și ar fi fulgerat în continuare”, a mai spus ea.

image

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a politicianului FOTO Facebook

De asemenea, ea a precizat că „noțiunea de patriotism” merită mai mult în România și că apreciază orice persoană care își iubește patria, dar „este nevoie de mult mai mult pentru a fi în politica românească și pentru a ocupa scaunul unor persoane precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Păunescu și toți ceilalți din generația tatălui meu.”.

Lidia crede că „cineva din noii naționaliști, din noii patrioți de serviciu se ridică la talia tatălui meu. Sub nicio formă. Nu cred asta. Și asta putem vedea cu toții cu ochiul liber. Adică trebuie numai să urmărim un discurs al unui politician contemporan cu noi și un discurs al tatălui meu. Și vom vedea diferența”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria