Fiica vitregă a lui Serghei Lavrov, pe lista celor vizați de sancțiunile Londrei / Cine este Polina Kovaleva

Fiica vitregă a lui Serghei Lavrov, pe lista celor vizați de sancțiunile Londrei / Cine este Polina Kovaleva

Guvernul britanic a anunțat joi o nouă serie de sancțiuni vizând 59 de persoane și companii rusești, precum și șase entități bieloruse. Acestora li se vor îngheta activele, iar persoanelor care fac obiectul interdicțiilor de călătorie li se interzice să călătorească în sau dinspre Regatul Unit, scrie Hotnews .

Pe lista sancțiunilor se află și fiica vitregă a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, care deține o proprietate de aproape 4 milioane de lire sterline în Londra.

Cine este Polina Kovaleva, fiica vitregă a lui Serghei Lavrov

Polina Koleva este fiica Svetlanei Poliakova, femeia cu care ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, are o relație din anii 2000.

Potrivit FBK, fundația anticorupție condusă de liderul opoziției Alexei Navalnyîi, Poliakova deține un apartament în Moscova în valoare de 5 milioane de lire sterline. Ea îl însoțește pe Lavrov în fiecare călătorie în străinătate și a fost cu avionul oficial de peste 60 de ori.

Polina Koleva s-a născut în Rusia acum 26 de ani, însă trăiește la Londra. A studiat la un internat privat din Bristol, apoi și-a obținut un master în economie și strategie pentru afaceri la Imperial College Business School.

Apartamentul din Londra în care locuiește a fost cumparat în 2016 cu 4,4 milioane de lire sterline, cu banii jos.

Apartamentul face parte dintr-un complex cu vedere la Holland Park, are o piscină, sală de sport, spa și home cinema. The Mirror susține că Polina împarte proprietatea cu un bărbat despre care crede că este partenerul ei.

„Există temeiuri rezonabile pentru a suspecta că Polina Kovaleva este asociată cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov prin relația cu mama sa”, se arată într-o informare a guvernului britanic. (surse AFP, Mirror, The Times)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”