Filmul ''Avengers: Infinity War'' s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul ''Avengers: Infinity War'' s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american

''Avengers: Infinity War'', un film care reuneşte foarte mulţi supereroi din universul Marvel, s-a menţinut pentru al doilea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 112,4 milioane de dolari şi a depăşit pragul istoric de 1 miliard de dolari pe plan mondial într-un număr record de 11 zile după lansare, informează AFP.

Potrivit cifrelor provizorii publicate de compania Exhibitor Relations, publicate duminică, filmul "Avengers: Infinity War" a generat încasări de 450 de milioane de dolari în America de Nord în două săptămâni de proiecţii.

"A fost încă un weekend incredibil", a declarat Paul Dergarabedian, analist al companiei Comscore, într-un comunicat, subliniind faptul că "Avengers: Infinity War" a generat cele mai mari încasări obţinute vreodată de un film aflat în al doilea weekend de proiecţii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...