Filmul crimei din Crângași/Bărbatul de 46 de ani a fost ucis de doi tineri de 16 și 20 de ani

Filmul crimei din Crângași/Bărbatul de 46 de ani a fost ucis de doi tineri de 16 și 20 de ani

Un bărbat de 46 de ani a fost bătut marți seară, în plină stradă, în zona metroului din cartierul Crângași, Sectorul 6, până a murit. Sesizarea la poliție a fost făcută la ora 20.30.

Acesta se plimba alături de cele două fiice ale concubinei sale, moment în care au fost abordați de un grup de tineri, de aproximativ 4 fete și 2 băieți, conform unor surse apropiate anchetei.

Aceștia i-au reproșat unei fete care îl însoțea pe bărbatul lovit că ar fi primit o cerere de prietenie de la un băiat.

De aici a pornit conflictul. Victima i-ar fi amenințat pe cei doi agresori, de 16 și 20 de ani, iar aceștia au plecat însă s-au întors cu bâte.

Cei doi tineri au alergat persoana vătămată pe care au ajuns-o în mijlocul străzii, unde au lovit-o de mai multe ori cu bâtele, ulterior fugind.

Bărbatul de 46 de ani a murit. Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, fiind lovită în cap cu o bâtă. Polițiștii i-au reținut pe alți doi bărbați implicați în conflict.

UPDATE

Conform unor surse apropiate anchetei, în parcul Crângași erau mai multe fete care voiau să o bată pe o altă fată. Cea care dorea să o agreseze pe fată i-a chemat în ajutor pe cei doi tineri care sunt acum acuzați de crimă. Totodată, fata care era amenințată cu bătaia a aflat, așa că a venit la discuții cu concubinul mamei, bărbatul de 46 de ani.

Fetele au discutat amiabil, dar băieții s-au luat la ceartă. Cei doi tineri au plecat să se înarmeze cu niște araci pe care i-au luat de pe stradă și au început să-l lovească pe bărbat.
Cei doi tineri acuzați de crimă au recunoscut în mare cele întâmplate. Aceștia s-au prezentat singuri la poliție, la Secția 20.

UPDATE Cei doi suspecți au fost depistați și aduși la sediul poliției, conform unui comunicat transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București:

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alți doi bărbați.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Totodată, la fața locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei.

Cei doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei au fost identificați și depistați, aflându-se la sediul secției.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Trupul neînsuflețit va fi condus la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”.Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 Așa o fi?

3 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

4 Fără precedent / Un fost oficial al serviciilor de informații militare americane spune că a demisionat din cauza războiului din Gaza

5 VIDEO Imagini greu de privit din Delta Dunării, unde bărci de mare viteză au intrat într-o colonie de pelicani