Filmul unei crime înfiorătoare. Și-a sugrumat și tranșat soțul după o partidă de amor. Explicația halucinantă a femeii

Filmul unei crime înfiorătoare. Și-a sugrumat și tranșat soțul după o partidă de amor. Explicația halucinantă a femeii

De un sfârșit teribil a avut parte Shad Thyrion. El a murit sugrumat după un moment intim cu soția. Femeia l-a decapitat, i-a mutilat cadavrul și i-a ascuns organele genitale. Recent, la procesul în care este judecată, femeia și-a atacat avocatul.

Crima înfiorătoare s-a petrecut anul trecut, pe 22 februarie. Conform publicației Daily Mail, citată de stirileprotv.ro , Taylor Schabusiness este acuzată de omucidere de gradul întâi, mutilare a unui cadavru și agresiune sexuală de gradul trei. Ea l-a ucis pe fostul soț, pe nume Shad Thyrion. Oribila faptă a avut loc în februarie anul trecut, în casa mamei victimei din orașul Green Bay, Wisconsin.

Taylor Schabusiness și-a atacat avocatul în timpul procesului FOTO Profimedia

În urmă cu o zi, femeia acuzată de omucidere de gradul întâi, mutilare a unui cadavru și agresiune sexuală de gradul trei și-a atacat propriul avocat care o reprezintă în instanță.

Avocatul a încercat să obțină o amânare a procesului, care trebuia să aibă loc pe 6 martie. El ceruse judecătorului încă două săptămâni pentru ca un expert să analizeze competența clientei sale de a fi judecată.

La scurt timp după ce judecătorul a acceptat să amâne procesul, femeia l-a atacat pe avocat. Ea a fost trântită la podea în sala de judecată, fiind imobilizată. Sala de judecată din Wisconsin a fost apoi evacuată înainte ca audierile să fie reluate.

I-a plăcut să-l sugrume

Conform anchetatorilor, f emeia este acuzată că l-a strangulat pe partenerul său, l-a abuzat sexual și l-a ucis. Ulterior, a tranșat cadavrul și a ascuns părți din corpul bărbatului în casă și în mașină.

Detalii șocante au ieșit la iveală din anchetă. Ea i-ar fi ascuns organele genitale într-o găleată, iar la sosirea poliției, le-a spus agenților „să se distreze găsind părți" din corpul victimei care erau ascunse prin casă.

Mai multe părți din corpul bărbatului au fost găsite în casă. Agenții au precizat că au găsit „un organ masculin” într-o găleată, alături de „fluide corporale” și cuțite.

De asemenea, polițiștii au recuperat și alte părți ale corpului cadavrului, inclusiv o parte de trunchi care a fost găsită într-o geantă.

Când poliția a interogat-o pe Schabusiness și a întrebat-o ce s-a întâmplat, aceasta ar fi răspuns: „Aceasta este o întrebare bună".

În data de 22 februarie, cei doi ar fi fumat metamfetamină și ar fi întreținut relații sexuale înainte de această crimă macabră. Femeia a mărturisit că și-a pierdut cunoștința și că l-a strangulat pe partenerul său. Ea le-a spus anchetatorilor că, deși nu a vrut să-l omoare, i-a plăcut să-l sugrume pe bărbat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...