Final neașteptat al meciului Petrolul Ploieşti- FC Botoşani. Unicul gol, înscris în prelungiri VIDEO

Final neașteptat al meciului Petrolul Ploieşti- FC Botoşani. Unicul gol, înscris în prelungiri VIDEO

Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă, în meciul cu FC Botoșani, pe teren propriu. Scorul a fost de 1-0, unicul gol fiind înscris în cel de-al nouălea minut la prelungirilor.

Final neașteptat al meciului Petrolul Ploieşti- FC Botoşani FOTO Captură YouTube

Meciul disputat între Petrolul Ploieşti și FC Botoșani face parte din etapa a şasea a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Golul victoriei, înscris în prelungiri

Golul câștigător a fost înscris în minutul 90+9, dintr-un penalti acordat după consultarea VAR. a Acesta a fost reuşit de Constantin Budescu, din penalty, după ce Junior Pius l-a faultat pe Paul Papp.

Fiecare echipă a avut câte o bară, oaspeţii prin Mihai Roman II (25), iar Petrolul după un corner (65), când portarul Răzvan Ducan a respins în transversală.

În repriza secundă, minutul 65, portarul Ducan a respins în transversală un balon, iar Irobiso nu a putut înscrie, trimiţând peste poartă.

În al patrulea minut al prelungirilor, Junior Pius a ridicat piciorul prea sus la un duel în careu cu Paul Papp. Arbitrul Szabolcs Kovacs nu a acordat nimic iniţial, dar a fost chemat la marginea terenului din camera VAR şi, după consultarea probei video, a decis să a

FC Botoşani era neînvinsă în play-out, cu trei victorii şi două egaluri.Petrolul are 31 de puncte şi este pe locul secund în play-out, egalând-o la puncte pe FCU Craiova . Pentru Petrolul este a patra victorie din play-out.

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, Petrolul a câştigat cu 2-1 acasă, iar FC Botoşani cu 5-0.

Petrolul Ploieşti - AFC Botoşani 1-0 (0-0), Stadion „Ilie Oană” - Ploieşti

A marcat: Constantin Budescu (90+9 - penalty).

Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); al patrulea oficial: Ionela Alina Peşu (Craiova)

Arbitru video: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitru asistent video: Adrian Popescu (Craiova)

Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...