Fiola aprinde artificiile: Mi-am depus DEMISIA la partid!

Fiola aprinde artificiile: Mi-am depus DEMISIA la partid!

Fiola aprinde artificiile: Mi-am depus DEMISIA la partid! Olguța Vasilescu confirmă dezvăluirea noastră de vineri, că Dragnea are pe birou toate demisiile miniștrilor! Ea a declarat la B1TV că și-a depus demisia din funcția de ministru al Muncii! Totul s-a întâmplat la preluarea mandatului

”Eu am demisia în alb. Am scris-o de când am devenit ministru. E depusă la partid. E scrisă. Nu o face fără să mă înștiințeze pe mine, dar poate să o facă oricând. Nu știu dacă există și alți miniștri. Eu mi-am dat-o pentru că dacă eu greșesc să pot să plec. Circulă zvonul că voi fi premier. Vă spun că nu mă interesează. La fel am avut demisie în alb și când eram primar.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu la B1 TV.

Asta am scris noi vineri:  Dragnea are pe birou demisiile TUTUROR miniștrilor! În alb!

Președintele PSD Liviu Dragnea are pe birou toate demisiile miniștrilor. În alb. Surse din PSD spun că acest amănunt se știa încă de la formarea actualului executiv, când după fiecare discuție cu cel care urma să ocupe un portofoliu i se înmâna și o coală de hârtie pe care s-o completeze cu demisia. Dacă ar fi cinstiți, actualii ocupanți ai portofoliilor guvernamentale ar recunoaște modul mafiot în care au fost chemați la biroul lui Dragnea de la Camera Deputaților cu doar câteva ore înaintea CEx pentru a fi informați că vor fi miniștri. Asta după ce în prealabil Dragnea și Gașca au împărțit teritoriile.

Practic, dacă mâine Dragnea vrea să-l schimbe pe Grindeanu îl schimbă liniștit. Cică de aceea a și fost lansat zvonul cu nemulțumirea miniștrilor ALDE. Și tot pe filiera Dragnea a fost lansată de Chireac informația că 7 miniștri ar urma să demisioneze pentru a forța demisia premierului.

Sursele noastre spun că de marți încolo urmează amplificarea de către Propagandă a nemulțumirilor miniștrilor și după întoarcerea președintelui din vizita în SUA se va produce schimbarea.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski