Fiola îl calcă-n picioare pe Prostul politicii românești! „Marş la coteţ, potaie! Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat”

Fiola îl calcă-n picioare pe Prostul politicii românești! „Marş la coteţ, potaie! Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat”

Fiola îl calcă-n picioare pe Prostul politicii românești! „Marş la coteţ, potaie! Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat”.

Fiola respinge categoric orice alianţă cu Victor Ponta, Prostul politicii românești, pe care-l acuză că i-a făcut dosare penale în vreme când era premier, din invidie. Olguţa Vasilescu va candida pentru Primăria Craiovei, pe care a mai condus-o din 2012 până în 2017.

„Ponta spune ca nu se aliaza cu noi la Craiova. Pai cine l-a invitat la vreo alianta? Ca sa tropaie pe langa elefant, purecele trebuie sa fie chemat... Cum as putea sa ma aliez cu unul din gasca paraditorilor care faceau dosare nevinovatilor, pentru ca nu le convenea ca au crescut prea mult in sondaje si puneau prea multe intrebari securistilor care conduceau partidul? #marslacotetpotaie“, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

În toamnă, după ce Ponta a pus umnărul al debarcarea Guvernului Dăncilă, deputatul social-democrat, Lia Olguţa Vasilescu, i-a transmis fostului coleg de partid ”să se uite în frigider” pentru a vedea mesajele transmise de social-democraţi. „Tragic este însă altceva. Că guvernează un partid care în alegeri are 20% şi trece în Opoziţie un partid care a luat 46% la alegeri. Cum s-a întâmplat asta, dragi colegi? Prin trădarea fostului nostru coleg de partid, Victor Ponta. Care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la PSD-işti. Eu zic să se uite în frigider”, a declarat ea în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru prezidenţiale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”