Firea, atac josnic la Nicușor Dan, scris cu majuscule pe Facebook: ”O zi in care tinerii NU vor CÂINII nimănui la Primărie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi”

Firea, atac josnic la Nicușor Dan, scris cu majuscule pe Facebook: ”O zi in care tinerii NU vor CÂINII nimănui la Primărie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi”

Gabriela Firea a lansat duminică un atac pe Facebook la Nicușor Dan, fără să-l numească direct, după ce candidatul PNL – USR PLUS spusese că a votat ”cu sete pentru a înlătura caracatița de la Primăria București”.

„Ce zi superba! O zi in care tinerii NU vor CAINII nimanui la Primarie, politicieni marioneta, fara pic de competenta si suflet pentru oameni. Tinerii si seniorii vor bunastare, nu austeritate! Toti oamenii vor investitii in spitale si NU inchiderea lor, investitii in transport si NU scumpirea biletelor de calatorie, sprijin pentru femei, copii si bolnavi cronici. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi si sa urle si-n ultima clipa cu toata URA si SETEA DE BANI!!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Mesajul lui Firea face referire la controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, zis ”Câine”, pe care Nicusșor Dan l-a apărat în instanță când Primăria Sector 4 i-a demolat casa și terasa construite în Parcul Orășelul Copiilor.

Gabriela Firea a votat dimineață, la ora 7, cu trei ore înainte de termenul anunțat oficial de PSD.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

3 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

4 ULTIMA ORĂ Augustin Zegrean, fost președinte al CCR, și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Legislati…

5 Scandal amoros la ATI Giurgiu. Asistentă medicală bătută de o colegă care a acuzat-o că a făcut sex cu anestez…