Firea, despre rezultatul alegerilor: Care eşec? Suntem în turul doi, eu cred că este un succes

Firea, despre rezultatul alegerilor: Care eşec? Suntem în turul doi, eu cred că este un succes

Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat marţi că rezultatul obţinut de partid în primul tur al alegerilor prezidenţiale reprezintă un succes, menţionând că nu este cazul să-şi pună mandatul pe masă, pentru că s-a realizat ceea ce se spunea că este imposibil, şi anume Viorica Dăncilă să fie în turul doi.

"Care eşec? Suntem în turul doi, eu cred că este un succes, candidatul nostru este în turul doi, ne bucurăm foarte mult, îl vom susţine în continuare, vom munci şi în aceste două săptămâni şi vom avea prima femeie preşedinte", a afirmat Firea la sediul PSD, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Întrebată de faptul că nu şi-a îndeplinit targetul stabilit de partid pentru scorul din Bucureşti, Firea a spus: "La Bucureşti am avut 10.000 de voturi în plus faţă de alegerile europarlamentare".

"Partidele care ne fac opoziţie incorectă de trei ani în Consiliul General, totuşi, au pierdut în preferinţele electoratului din Bucureşti. Noi nu am făcut campanie negativă împotriva lor, împotriva PNL şi USR, ci doar le-am aşezat activitatea într-o oglindă şi le-am spus bucureştenilor cum au votat împotriva tuturor proiectelor bune, necesare pentru Capitală şi sunt convinsă că în aceste două săptămâni vom munci în continuare şi vom scoate un scor foarte bun", a adăugat Firea.

Ea a afirmat că îi este indiferent dacă va fi promovată sau schimbată din funcţie la PSD Bucureşti.

"Eu oricum sunt interimar, pot fi promovată sau schimbată oricând, dar nu este cazul să ne punem mandatele pe masă, pentru că împreună am realizat ceea ce se spunea înainte cu două săptămâni, şi anume că este imposibil doamna Dăncilă în turul doi. Deci, trebuie să ne bucurăm de acest succes şi nu trebuie să ne punem mandatele pe masă. Să-şi pună cei de pe locul trei mandatele pe masă", a mai declarat ea.

În Capitală, potrivit ei, PSD are "viaţa cea mai grea din punct de vedere politic".

"Foarte bine că nu am scăzut şi am acumulat şi ceva în plus. (...) Pare că am fost pe locul patru, aşa mă întrebaţi", a mai spus Firea, declarându-se încrezătoare şi în privinţa rezultatului de la alegerile locale.

În legătură cu refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu liderul PSD, Viorica Dăncilă, Firea a spus că şi-ar dori această dezbatere.

"Mi-aş dori să avem o dezbatere în turul doi, aceasta ar fi necesară şi staff-ul domnului preşedinte ar trebui să-l sfătuiască să participe la o dezbatere", a mai spus Firea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu