Firea, doar miroase căcatul, nu-și înfige botu-n el! Nu s-a împăcat cu Dragnea, se normalizează!!!

Firea, doar miroase căcatul, nu-și înfige botu-n el! Nu s-a împăcat cu Dragnea, se normalizează!!!

Firea, doar miroase căcatul, nu-și înfige botu-n el! Nu s-a împăcat cu Dragnea, se normalizează!!!  Firea, la Antena 3 despre relația cu Dragnea: Este o normalizare, nu neapărat o împăcare.

Despre conflictul cu Liviu Dragnea, primarul general afirmă că dorește o normalizare a relațiilor cu șeful PSD și că acesta a sunat-o recent, după adresele pe care Gabriela Firea i le-a transmis, și a promis că va încerca să rezolve o parte din problemele sesizate.

"Nu vă ascund faptul că domnul Dragnea m-a sunat în prima zi în care am revenit din spital, mi-a spus că a primit acele adrese și că dorește să rezolve parte din problemele pe care Primăria Capitalei le are în această perioadă.

Am înțeles din acest mesaj că dorește cumva că dorește să normalizeze relația dintre președintele PSD și Primarul General, fost om cu funcții în PSD, acum simplu membru de partid, ceea ce cred că este de bun augur pentru cetățeni. Eu cred că dacă aș refuza acest sprijin din partea Guvernelor, a ministerelor care sunt acum coordonate de către reprezentanți ai coaliției PSD-ALDE al fi blamată pentru faptul că țin mai mult la orgoliul meu personal decât la interesul bucureștenilor", a spus Gabriela Firea, la "Punctul de întâlnire", cu Radu Tudor.

Intervenția de miercuri seară a primarului general a avut loc în contextul în care Antena 3 anunța zilele trecute că Dragnea și Firea, aflați în relații tensionate după scrisoarea disidenților PSD din toamna anului trecut, ar fi revenit la sentimente mai bune.

Aceeași sursă mai arăta că cei doi lideri ar fi vorbit la telefon în ultimele zile.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…