Firea: Îl susţin pe Robert Negoiţă. Cred că trebuie să îi dăm cezarului ce-i al cezarului

Firea: Îl susţin pe Robert Negoiţă. Cred că trebuie să îi dăm cezarului ce-i al cezarului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, că îl susţine pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului din partea regiunii Bucureşti-Ilfov.

"Are rezultate foarte bune şi ca om politic, şi ca primar şi cred că trebuie să îi dăm cezarului ce-i al cezarului. (...) Eu îl respect şi pe el (Daniel Florea, primarul Sectorului 5 - n.r.) suntem colegi, suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere. De asemenea, întreaga organizaţie regională a votat în acest sens, pentru susţinerea domnului Negoiţă", a spus ea.

Întrebată cum vede competiţia pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, ea a apreciat că aceasta este una "foarte sănătoasă" şi a menţionat că le urează tuturor succes.

"(O susţin - n.r.) pe doamna Viorica Dăncilă. Am şi propus-o, am şi dat o rezoluţie de la organizaţie", a mai precizat primarul general. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență