Firea: Între o sală de teatru şi una de păcănele este o diferenţă! Parcă şi virusul e mai cu .. talent! La teatru!

Firea: Între o sală de teatru şi una de păcănele este o diferenţă! Parcă şi virusul e mai cu .. talent! La teatru!

Primarul general, Gabriela Firea, s-a arătat nemulţumită cu privire la faptul că Guvernul a anunţat redeschiderea sălilor de jocuri de noroc, dar nu şi a celor de spectacole.

"Guvern: se deschid sălile de joc, piscinele, sălile de fitness (fără duş), creşele şi grădiniţele private, mai întâi, se permit nunţi/botezuri cu 50 persoane. Primăria Capitalei: se redeschid teatrele, cu număr redus de spectatori, măşti, distanţă fizică, dezinfectanţi, termometre. Cică nu e bine! Într-adevăr, între o sală de teatru şi una de păcănele e o diferenţă! Parcă şi virusul e mai cu.. talent! La teatru! La păcănele trece neobservat, drăguţul de el!! Să ne ducem după 'fenta'?", a scris Gabriela Firea sâmbătă pe Facebook .

Premierul Ludovic Orban a anunţat joi reluarea activităţii în mai multe spaţii comerciale, precum şi în sălile unde se desfăşoară de jocuri de noroc şi a caselor de pariuri.

"Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă propune reluarea activităţii economice în spaţii comerciale cu mai multe magazine, respectiv în malluri. Aici vom păstra interdicţia referitoare la cinematografe, referitoare la restaurante, cafenele, locuri de servire a mesei din cadrul mallurilor, cele în spaţii închise. Cele care sunt pe terase vor fi permise. De asemenea, acele săli de jocuri care există în malluri. Deci, cinematografe, locuri de joacă, restaurante - se vor menţine în continuare interdicţiile", afirma Orban.

Potrivit prim-ministrului, tot de la 15 iunie va fi reluată activitatea de tratament balnear, vor fi redeschise birourile Loteriei, sălile de jocuri de noroc, casele de pariuri, va fi permis accesul la piscinele din exterior, iar numărul permis de persoane care participă la activităţi sportive şi recreative în aer liber va creşte de la trei la şase.

Primarul Capitalei nu poate emite un act administrativ contrar legilor în vigoare, a precizat sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică , după ce edilul general, Gabriela Firea, a anunţat în aceeaşi zi redeschiderea de luni pentru public a teatrelor şi instituţiilor de spectacole administrate de Municipalitate . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”