Firea minte iar: „ca senator m-am bătut ca pedofilii și recidiviștii să fie castrați”. De fapt, proiectul ei îi castra pe cei care se încăierau

Firea minte iar: „ca senator m-am bătut ca pedofilii și recidiviștii să fie castrați”. De fapt, proiectul ei îi castra pe cei care se încăierau

Firea minte iar: „ca senator m-am bătut ca pedofilii și recidiviștii să fie castrați”. De fapt, proiectul ei îi castra pe cei care se încăierau, dezvăluie  Curentul .

„În calitate de senator în Parlamentul României, m-am bătut pentru ca în cazul pedofililor și recidiviștilor să fie introdusă castrarea chimică”, scrie astăzi Firea pe contul ei de Facebook. Nu e prima oară când Primarul General folosește termeni pe care nu-i înțelege, recidiviștii pentru furt sau corupție nefiind ajutați desigur de o castrare chimică pentru a se îndrepta.
În perioada 2012-2016, Gabriela Firea a fost senator PSD, perioadă în care a scris un proiect de lege care a și trecut tacit de Senat prin care a propus o modificare a Noului Cod Penal prin introducerea unui singur articol articol:

“(1) Persoanelor care au savarsit fapte prevazute de legea penala care atenteaza la inviolabilitatea sexuala a altei persoane, inclusiv a minorilor, de catre instanta de judecata li se poate aplica masura de siguranta castrarea chimica in conditiile prevazute de alin. (2)-(4).
(2) Castrarea chimica se aplica obligatoriu de catre instanta de judecata, ca masura de siguranta, pentru savarsirea infractiunilor prevazute la art.198 alin. (1) si alin (2), indiferent de pedeapsa principala aplicata.
(3) Castrarea chimica se efectueaza de catre institutiile medicale in comun cu institutiile penitenciare, conform Regulamentului aprobat de Guvern, in ultimele 3 luni de ispasire a pedepsei inchisorii, dupa ramanerea irevocabila a sentintei de condamnare”.

Vă prezentăm ce prevede articolul 198 din Codul Penal, respectiv Legea nr. 286 din 17 iulie 2009 pe care dacă cineva îl încălca, putea fi castrat chimic prin legeea lui Firea dacă această lege nu ar fi fost lăsată să moară de la sine de președinții de la PSD care au condus Camera Deputaților din 2015 încoace: Zgonea, Dragnea și Ciolacu.

ART. 198
Încăierarea
(1) Participarea la o încăierare între mai multe persoane se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
(2) Dacă în cursul încăierării s-a cauzat o vătămare corporală uneia sau mai multor persoane şi nu se cunoaşte care dintre participanţi a produs urmările, se aplică tuturor pedeapsa închisorii de la unu la 5 ani, cu excepţia victimei, care răspunde potrivit alin. (1).

Situația a fost sesizată și de Consiliul Legislativ prin avizul său negativ care poate fi citit  AICI .

Așadar după mintea lui Firea până și victima unei încăierări care a suferit o vătămare corporală ar fi fost castrată. Acum se bate cu pumnul în piept că ea a propus. Femeia asta minte zilnic.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență