Fişa postului lui Marius Şumudică. Cerințe halucinante ale lui Adrian Mititelu: inteligență peste medie

Fişa postului lui Marius Şumudică. Cerințe halucinante ale lui Adrian Mititelu: inteligență peste medie

Adrian Mititelu și Marius Șumudică au pornit războiul după ce nu s-au înțeles la negocierile pentru preluarea funcției de antrenor al FCU Craiova. Cei doi se lovesc la televizor sau pe Facebook și publică documentele pe care ar fi trebuit să le semneze.

Adrian Mititelu, în război cu Marius Șumudică. Foto Prosport

Șumudică a dat publicității fișa postului pe care i-a făcut-o Adrian Mititelu. Unele cerințe sunt de-a dreptul amuzante și au fost motivul - pe lângă bani - pentru care antrenorul nu a acceptat să ajungă la formația olteană.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani ar fi putut fi dat afară dacă nu avea fermitate sau inteligență peste medie. Sâmbătă, cei doi aveau un acord și Șumudică urma să devină noul antrenor al celor de la FCU Craiova. Duminică, lucrurile au luat o turnură neașteptată și totul a fost aruncat în aer. Acum, cei doi se ceartă pe unde se prind.

Pagină din fișa postului lui Șumudică, publicată de Prosport

Pagină din fișa postului lui Șumudică, publicată de Prosport

Adrian Mititelu a ieșit la atac și l-a spulberat pe Marius Șumudică, făcând următoarea declarație: „Vrei să dau vocale (n.r. mesaje pe whatsapp) să se convingă lumea că ai cerșit postul?!”. În același timp, fiul patronului de la FCU Craiova, Adrian Mititelu Jr., a publicat pe rețelele de socializare tot contractul care i-a fost oferit lui Marius Șumudică, cu sume, clauze și prime! De partea cealaltă, Șumi a dat presei fișa postului.

Putea fi dat afară dacă nu era ferm

La rubrica „Cerințe specifice postului” sunt făcute 6 precizări. Marius Șumudică trebuie să demonstreze că are inteligență peste medie, pentru a nu risca să fie dat afară ca o consecință pentru că nu respectă fișa postului. O altă precizare spune că trebuie să dea dovadă de „sociabilitate, capacitate de comunicare verbală, scrisă și abilitate deosebită în relațiile cu oamenii”. În timp ce o alta arată așa: „spirit organizator și fermitate”.

Antrenorul a considerat că ar putea fi dat afară în orice moment de la FC U Craiova, iar din acest motiv nu a mai acceptat să semneze contractul. „Uite ce rușine la fișa postului. Lasă că fac și eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligență peste medie’. Păi ce, mă dai afară că nu am inteligență peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie? ‘Abilități de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de rușine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă și acum spui că m-au făcut antrenor Budescu și cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. – Adrian Mititelu) ce spui.

Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile și mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta? Eu dacă cumpăr o mașină îți dau o parte din bani peste 30 de zile și restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?”, a declarat Marius Șumudică, pentru Fanatik.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?