Fisuri în asfaltul Podului de la Brăila după utilizarea unor utilaje de mare tonaj

Fisuri în asfaltul Podului de la Brăila după utilizarea unor utilaje de mare tonaj

La 20 de zile după ce un secretar de stat din Ministerul Transporturilor a anunțat că a traversat cu mașina podul de la Brăila, asfaltul trebuie schimbat. Podul nu este încă deschis, dar au apărut fisuri. De vină ar fi utilajele de mare tonaj de pe șantier.

Potrivit Digi24.ro , asfaltul proaspăt turnat a crăpat pe anumite porțiuni din cauza unei macarale de mari dimensiuni care a fost folosită la lucrări. Acum, constructorul trebuie să remedieze aceste probleme, să decoperteze și apoi să toarne un nou asfalt pe porțiuni mici de 10-20 metri pătrați.

Nu ar fi vorba despre o eroare de execuție, ci despre utilajele grele folosite pe șantier. De astăzi,Po pe DN 22B, șoseaua Dig Galați – Brăila, se va circula alternativ, pe un singur sens, deoarece începe asfaltarea șoselelor de legătură dintre șoseaua Dig și unul dintre sensurile giratorii care duc spre pod.

În luna iulie ar putea fi inaugurat podul, chiar dacă drumurile de legătură vor fi gata doar parțial. Asta după ce autoritățile au anunțat că pe pod se va circula încă din decembrie anul trecut.

Sursa: Digi24.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep