Fiul de 18 ani al lui LeBron James a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament

Fiul de 18 ani al lui LeBron James a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament

Bronny James, fiul celebrului baschetbalist LeBron James, a suferit luni un stop cardiac în timpul unui antrenament și a fost dus la spital, a transmis marți un purtător de cuvânt al familiei, relatează CNN.

LeBron James și familia lui FOTO Profimedia

Ieri (n.red luni), în timp ce se antrena, Bronny James a suferit un stop cardiac. Personalul medical a reușit să îl stabilizeze pe Bronny și să îl ducă la spital. El este acum în stare stabilă și nu mai este la terapie intensivă", a precizat purtătorul de cuvânt al familiei.

De asemenea, reprezentantul familiei James a solicitat „respect și intimitate”. În plus, acesta a mai precizat că „LeBron și Savannah doresc să transmită în mod public cele mai sincere mulțumiri și aprecieri personalului medical și sportiv de la USC (Universitatea din California de Sud) pentru munca lor incredibilă”.

Bronny James a fost în primul sezon din colegiu al 20-lea jucător din Statele Unite în topul de recrutare pentru NBA, realizat de ESPN.

Fiul lui LeBron James, în vârstă de 18 ani, este boboc în echipa de baschet a USC . „Sunt al naibii de mândru de tine, puștiule!", a scris celebrul baschetbalist după ce fiul său a decis să meargă la USC. „Nu am alte cuvinte în afară de TE IUBESC!!!".

James, în vârstă de 38 de ani, va intra în cel de-al 21-lea sezon în NBA și al șaselea alături de Los Angeles Lakers. De patru ori campion NBA și MVP, LeBron James a spus că își dorește să joace în NBA alături de fiul său.

Ultimul meu an va fi jucat cu fiul meu", a declarat James pentru Athletic în anul 2022. „Oriunde va fi Bronny, acolo voi fi și eu. Aș face orice este nevoie pentru a juca cu fiul meu timp de un an”, a mai adăugat el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”