Fiul generalului Iulian Vlad, ultimul șef al Securității lui Ceaușescu, lucrează la Guvern. Nevastă-sa, pentru NIRO

Fiul generalului Iulian Vlad, ultimul șef al Securității lui Ceaușescu, lucrează la Guvern. Nevastă-sa, pentru NIRO

Adrian Vlad, fiul generalului Iulian Vlad, ultimul șef al Securității lui Nicolae Ceaușescu, lucrează în acest moment la Corpul de Control al premierului Mihai Tudose, a dezvăluit sâmbătă jurnalistul Cătălin Prisăcariu, pe blogul  Prisacariu.ro .

Iulian Vlad, care a condus Securitatea comunistă până la desființarea acesteia, a murit sâmbătă, 30 septembrie 2017.

Fiul fostului general de Securitate este Adrian Vlad, angajat în acest moment pe funcția de consilier superior la Corpul de Control al prim-ministrului. Funcția este indicată în declarația sa de avere, emisă la data de 14 iunie 2017.

La rândul ei, soția fiului lui Iulian Vlad lucrează la compania lui Dumitru Nicolae, zis  “NIRO”.

"Încet, mult prea încet, Securitatea moare. La propriu. Biologic, prin ultimii ei șefi. Din păcate, securiștii bătrâni – dar încă în putere – au educat tineri care să le ducă moștenirea mai departe. Pe unii nici măcar nu i-au educat, ci doar i-au manipulat ca pe idioți. Printre acești idioți, mulți ziariști.

Moștenirea lui Iulian Vlad, ultimul mort din serie, e și genetică. Fiul său, Adrian, îi supraviețuiește ultimului șef al Securității. Și nu pare să o ducă rău. Lucrează la stat. La Corpul de Control al Prim-Ministrului", notează Cătălin Prisăcariu.

Nu întâmplător, soția fiului lui Iulian Vlad lucrează la compania lui Dumitru Nicolae “NIRO”.

 “NIRO” a sponsorizat Casa de Comerț Româno-Chineză, al cărei vicepreședinte era Iulian Vlad. Președinte de onoare al organizației este Victor Ponta. Acum câțiva ani, Iulian Vlad a fost premiat de CCRC, împreună cu Onțanu și Lia Olguța Vasilescu, printre alții.

Ironia face ca Iulian Vlad să fi rămas conspirat în viața de civil de după ’89: oficial, numele său este “Iulian VLADU” (după cum se vede, mai sus, în declarația de avere a fiului său; numele fostului șef al Securității apare în calitate de moștenitor al soției sale, decedate în 2014). Această variantă de nume este confirmată și de CNSAS (vezi partea superioară a documentului).Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean