Fiul lui Andrei Pleșu, ridicat de anchetatori în urma unor percheziții într-un dosar de trafic de droguri

Fiul lui Andrei Pleșu, ridicat de anchetatori în urma unor percheziții într-un dosar de trafic de droguri

Opt persoane, între care Mihai Pleșu, fiul filosofului Andrei Pleșu, au fost ridicate de polițiști și procurori DIICOT în urma unor percheziții făcute vineri în București și Iași într-un dosar de trafic de droguri, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Polițiștii antidrog din Iași și București și procurori DIICOT au făcut vineri opt percheziții în Capitală și la Iași, la locuințele a opt persoane, într-un dosar de trafic de droguri de risc.

Până la această oră, au fost identificați și ridicați pentru audieri opt suspecți, între care și Mihai Pleșu, fiul filosofului Andrei Pleșu, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

În urma perchezitiilor, au fost ridicate 500 de grame de rezina cannabis, ustensile folosite la cultivarea canabisului, pastille ecstasy și ciuperci halucinogene.

Ziarul de Iași scrie că perchezițiile de la Iași au fost făcute în imobile din Copou, Podu Roș și bulevardul Primăverii. Pe bulevardul Primăverii, descinderile au vizat un Pet Shop.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina