Fiul lui Joe Biden, Hunter, depune plângere în cazul fotografiilor cu raporturi sexuale și consum de droguri

Fiul lui Joe Biden, Hunter, depune plângere în cazul fotografiilor cu raporturi sexuale și consum de droguri

Hunter Biden a depus plângere vineri împotriva proprietarului magazinului de reparaţii de computere care a diseminat fotografii ale sale, făcute în timp ce acesta întreţinea raporturi sexuale sau consuma droguri, transmite AFP, citată de Agerpres.

Joe și Hunter Biden. FOTO EPA-EFE

Fiul preşedintelui american Joe Biden, Hunter Biden, trece pentru prima dată la ofensivă, în momentul în care legislatori ai opoziţiei examinează cu minuţiozitate afacerile sale în China şi în Ucraina.

Hunter Biden e vizat de mai mulţi ani de atacuri ale republicanilor .

Dreapta îl acuză că a obţinut contracte dubioase profitând de numele de Biden şi de carnetul de adrese al tatălui său, pe când acesta era vicepreşedintele lui Barack Obama (2009-2017).

Înaintea alegerilor prezidenţiale din 2020, cotidianul conservator New York Post a publicat e-mailuri recuperate de pe un laptop care ar fi dovedit că Hunter Biden l-a amestecat pe tatăl său în afacerile sale .

„Laptopul din iad”

În timpul unui duel electoral televizat, Donald Trump l-a interpelat pe Joe Biden cu privire la acest „laptop din iad”. Democratul a replicat atunci că „nu a câştigat niciodată un cent din nicio sursă străină”.

Tabăra Biden a ales să păstreze tăcerea în faţa divulgării a mii de documente provenite din acest laptop, dintre care unele au aruncat o lumină crudă asupra escapadelor lui Hunter, care a suferit mult timp de dependenţă de droguri.

Când republicanii au luat din nou controlul în Camera Reprezentanţilor în ianuarie, şi-au înmulţit atacurile, recurgând la puterile lor de anchetă parlamentară.

Săptămâna aceasta (joi), ei au examinat public documente bancare ce ar dovedi că şi alţi membri ai familiei Biden, printre care fratele preşedintelui, au profitat de pe urma afacerilor lui Hunter în China.

Fiul preşedintelui american şi-a constituit acum câteva săptămâni o echipă de avocaţi, pentru a face față atacurilor.

Acuzații prinvind „violarea vieţii private”

Vineri a depus plângere pentru „violarea vieţii private” împotriva proprietarului atelierului de reparaţii unde şi-a lăsat laptopul, fără a mai reveni pentru a-l recupera.

Hunter Biden îl acuză pe John Paul Mac Isaac că a copiat şi distribuit mii de documente confidenţiale fără autorizaţia sa. „Materialul pe care l-a transmis cuprindea fotografii ale dlui (Hunter) Biden în timp ce consuma droguri, dezbrăcat, sau în relaţii adulte cu persoane adulte, ceea ce a dăunat reputaţiei sale”, se arată în plângere.

Hunter Biden vrea organizarea unui proces în faţa unui juriu, cu riscul unor mari dezvăluiri într-un context în care tatăl său, care a făcut din etică una din temele preşedinţiei sale, pare pregătit să îşi anunţe candidatura pentru un nou mandat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...