Fiul lui Matteo Salvini, jefuit la Milano: „ Au scos un ciob de sticlă și mi l-au pus la gât”

Fiul lui Matteo Salvini, jefuit la Milano: „ Au scos un ciob de sticlă și mi l-au pus la gât”

Federico Salvini, fiul liderului partidului de extremă dreapta Liga, a fost jefuit, vineri, 23 decembrie, în jurul orei 21:00, pe via Novara din Milano, Italia, în timp ce se îndrepta spre casă, relatează La Repubblica .

Federico Salvini a fost jefuit. Foto: Twitter

Mă aflam pe stradă când trei indivizi s-au apropiat de mine. Păreau din Africa de Nord. Mi-au cerut ceva, probabil o țigară, n-am înțeles bine. Au scos un ciob de sticlă și mi l-au pus la gât. Voiau telefonul”, a afirmat fiul lui Matteo Salvini.

După ce i-au furat telefonul cei trei au dispărut, în vreme ce Federico Salvini s-a dus la tatăl său pentru a-i spune despre incident.

Li s-a întâmplat așa cum, din păcate, li se întâmplă multora la Milano. Din fericire, nimeni nu a fost rănit”, a menționat Matteo Salvini .

Conform Corriere della Serra , la ora aceea zona era în responsabilitatea carabinierilor.

Din primele investigații a rezultat că atacul asupra fiului lui Matteo Salvini a fost un simplu jaf . Posibil indivizii nici nu știau pe cine jefuiau.

Un echipaj de poliție a început să cerceteze în vecinătatea locului unde s-a petrecut jaful și a strâns mai multe înregistrări de la camerele de supraveghere video din zonă.

În Ajunul Crăciunului, telefonul furat a fost returnat poliției de către o persoană și a ajuns la fiul lui Salvini.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”