Fiul lui Pablo Escobar deplânge glorificarea "narco-culturii" și spune că tatăl său nu a ajuns să se bucure de nimic

Fiul lui Pablo Escobar deplânge glorificarea "narco-culturii" și spune că tatăl său nu a ajuns să se bucure de nimic

Fiul lui Pablo Escobar, Sebastian Marroquin, a criticat ferm "narco-cultura" promovată, din punctul său de vedere, de media și seriale.

Juan Pablo Escobar, fiul lui Pablo Escobar FOTO EPA

El a declarat că Pablo Escobar nu ar trebui să fie promovat ca o poveste de succes, deoarece acesta nu ar fi ajuns niciodată să se bucure de ce a realizat. Prin declarația sa, Marroquin deplânge tinerii care visează să calce pe urmele lui Escobar, personaj glorificat într-un serial de pe Netflix, dar și în alte documentare.

"Tatăl meu nu ar trebui să fie prezentat ca o poveste de succes, pentru că nu a ajuns niciodată să se bucure de nimic. Mă simt mult mai bogat decât tatăl meu, deoarece sunt un om liber", a spus Sebastian Marroquin, potrivit Agerpres.

Marroquin a precizat că în prezent este prieten cu mulți copii de-ai traficanților de droguri care, pe vremuri, erau dușmanii tatălui său. El le-a cerut iertare sutelor de victime ale lui Pablo Escobar.

"Astăzi, la 30 de ani de la moartea sa, Pablo Escobar generează mai multe informaţii decât în timpul vieţii sale", a declarat el în cursul unei conferinţe de presă de la un Consiliu pentru transparență ce a avut loc în capitala chiliană.

Sebastian Marroquin, născut Juan Pablo Escobar, a adoptat această identitate la vârsta de 16 ani. Atunci, împreună cu familia sa, s-a refugiat la Buenos Aires după moartea lui Pablo Escobar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”