Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit. Ce a declarat Prigoană despre ceremonie

Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit. Ce a declarat Prigoană despre ceremonie

Silviu Prigoană a luat parte şi la căsătoria celui de-al doilea fiu al său. Fostul membru al Camerei Deputaţilor are doi fii din primul mariaj, Honorius şi Silvius.

De curând şi Silvius s-a căsătorit cu acte în regulă. Petrecerea de nuntă a fost una discretă, organizată la un hotel din capitală, de 5 stele. La fericitul eveniment, atmosfera a fost întreţinută de Dan Bittman şi Angela Rusu.

La scurt timp de la publicarea unor imagini de la nunta lui Silvius şi a Georgianei, Silviu Prigoană a oferit câteva declaraţii despre desfăşurarea frumoasei ceremonii.

„Un eveniment fericit. Superbă a fost petrecerea. Ceremonia a fost ca la orice ceremonie, a fost absolut superbă. A venit foarte multă lume, au venit şi din Stele Unite prieteni de-ai lui Silvius, din Austria, din Germania...S-au adunat. A fost un eveniment la care ne-am adunat din nou, ca la orice eveniment fericit. Acestea sunt evenimentele la care vii cu drag, la celelalte e mai complicat...(..) Ceremonia civilă a fost de dimineaţă, iar nunta seara. Religios s-au cununat când s-au logodit. Atunci a fost alt şpriţ, dar mai mărunţel.”, a spus Silviu Prigoană, la Antena Stars.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!