Fiul Monei Nicolici, apariție de senzație la „Vocea României“. E actor, cântăreț și lucrează cu copii instituționalizați

Fiul Monei Nicolici, apariție de senzație la „Vocea României“. E actor, cântăreț și lucrează cu copii instituționalizați

Vlad Nicolici, fiul cunoscutei jurnaliste, a participat la audițiile pe nevăzute ale show-ului de la Pro TV și a „zguduit“ scena cu o piesă rock.

Vlad Nicolici, apariție de senzație la „Vocea României“ FOTO Facebook/Arhivă personală

Vlad Nicolici are 27 de ani, este actor și a venit însoțit de mama sa, fosta prezentatoare de știri Mona Nicolici, și de sora sa. Tânărul a interpretat o piesă rock, „Scream“, și a reușit să impresioneze juriul cu vocea sa puternică și atitudinea degajată.

Eu sunt actor, atâta s-a putut“, a glumit concurentul. „Ce tare mă bcucur că nu te-a simțit Tudor, ca de la actor la actor, și că nu s-a întors. Așa pot să lupt și eu pentru un actor care cântă atât de bine“, i-a spus Irina Rimes. De altfel, ea și Denis au fost antrenorii care s-au întors și care au luptat pentru a-l aduce pe Vlad în echipele lor.

Tânărul a evitat întotdeauna să spună cine este mama lui, deoarece și-a dorit să-și creeze singur propriul drum în viață. „S-a ferit să spună că este băiatul Monei Nicolici, pentru că a vrut foarte mult să reușească singur. Iar eu sunt mândră, pentru că acum mă întreabă pe mine lumea: «Sunteți mama lui Vlad Nicolici?»“, a mărturisit fosta prezentatoare TV.

Vlad Nicolici a moștenit talentul de la părinți

Vlad a moștenit talentul de la părinții săi, care au fost atrași de zona artistică. „A fost un artist complet de mic. Relația dintre mine și Vlad este specială, de când era foarte mic, pierdeam nopți stând de vorbă și filosofând amândoi și îmi spunea că e prea scurtă săptămâna, că lui nu-i ajung șapte zile pentru câte planuri are. Iar acest lucru nu s-a schimbat nici acum“, a mai povestit Mona Nicolici.

Pe lângă teatru și muzică, Vlad s-a implicat, alături de câțiva prieteni, într-un proiect pentru copii instituționalizați. „Pe lângă teatru, fac și tabere pentru copii instituționalizați, împreună cu niște prieteni. Am avut noroc să găsim un spațiu destul de mare la țară și acolo, cu mâinile noastre, am făcut dintr-un fost CAP o tabără de copii. Facem cu ei ateliere de muzică, de teatru, de dans, de pictură. Sunt incredibil de creativi, au o imaginație fenomenală, chiar au puterea de a se vindeca prin artă“, a povestit Vlad Nicolici.

S-a simțit că ești actor, îmi place cum te-ai jucat cu această piesă. Ceea ce căutăm noi este, desigur, vocea pregnantă, care poate să impresioneze pe oricine, dar și jocul acesta este foarte foarte important“, i-a spus Irina Rimes.

Ai jucat excelent aș vrea foarte mult să explorăm, vreau să văd ce altceva mai poți să transmiți. Cred că am avea foarte mult de învățat unul de la altul și mi-ar plăcea să facem un schimb de experiență“, i-a spus Denis.

Argumentele celor doi antrenori au făcut ca decizia să fie dificilă pentru fiul Monei Nicolici, dar acesta a mers mai departe la „Vocea României“ cu Denis The Motans.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante