Flavius Stoican, pe făraș la Botoșani. Moldovenii au ratat barajul pentru Conference League

Flavius Stoican, pe făraș la Botoșani. Moldovenii au ratat barajul pentru Conference League

FC Botoșani a piedut vineri, cu FC Voluntari (2-0) și au ratat prezența la barajul pentru UEFA Conference League. Moldovenii erau unul dintre cluburile care ar fi putut ajunge în cupele europene, având licență internațională.

Flavius Stoican a fost dat și de la CS Mioveni, în acest sezon. Foto Sportpictures

Finanțatorul Valeriu Iftime s-a supărat atât de tare pentru evoluția formației sale în play-out, încât vrea să îl dea afară pe Flavius Stoican, deși în urmă cu doar două luni îi prelungea aceastuia contractul!

Omul de afaceri ia în calcul să se despartă de fostul tehnician al lui Dinamo la finalul acestui sezon. În locul lui ar putea veni Marius Croitoru (42 de ani), antrenorul care făcuse din FC Botoșani, între 2019 și 2022, una dintre formațiile redutabile ale campionatului.

Are contract până în 2025

În luna martie a acestui an, FC Botoșani i-a prelungit contractul lui Flavius Stoican, până la finalul sezonului 2024/2025. „Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent, dar și rezultatele pe care le-a obținut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025.

Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acționariatului, un vot de încredere pe care i-l acordăm domnului Flavius Stoican pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanță la FC Botoșani”, a afirmat președintele clubului, Cătălin Anton.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”