Flori Dinu (Hexi Pharma): Nu am dat niciodată mită

Flori Dinu (Hexi Pharma): Nu am dat niciodată mită

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a declarat joi că nu a dat niciodată mită medicilor în calitate de reprezentant al companiei și o roagă pe fosta soție a lui Dan Condrea să facă un denunț la Parchet.

"În toată existența mea de la Hexi Pharma de 16 ani, nu am dat mită, șpagă sau cum puteți să o numiți dumneavoastră niciunui medic în calitate de reprezentant al Hexi Pharma. Situația din punctul meu de vedere este ori inventată, ori calomnie, deci nu am făcut niciodată în ultimii 16 ani această tentativă sau cum o numiți", a spus Flori Dinu, înainte de a intra în sediul Hexi Pharma.

Declarația sa vine după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat un articol de presă, în care un medic microbiolog susține că Flori Dinu a încercat să îl mituiască.

Acuzații la adresa directoarei Flori Dinu a adus și fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu . Aceasta a precizat joi că firma Hexi Pharma beneficia de protecție din partea Comisiei de sănătate din Camera Deputaților, iar Flori Dinu poate da detalii în acest sens.

"O rog din tot sufletul să meargă la Parchet să facă acest denunț așa cum ar trebui să facă și o rog să dea cu lux de amănunte cum s-a întâmplat. Chiar vreau să se afle adevărul, pentru că eu nu am dat niciodată așa ceva", a replicat joi Flori Dinu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”. Dezvăluirile unui oligarh rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin

2 VIDEO Trupele ucrainene au spart apărarea rușilor în regiunea nord-estică Harkov

3 Se pregătește ceva? Americanii trebuie să părăsească „imediat” Rusia, cere chiar ambasada SUA de la Moscova, existând riscul să nu mai poată ieși

4 VIDEO Un nou „succes” / Rușii din filmare și-au aruncat în aer camarazii!

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie