Florin Călinescu, cuvinte grele la despărțirea de ProTV: „Nu mai este ce a realizat domnul Sârbu. Acum este un brand de telecomandă care merge din inerție”

Florin Călinescu, cuvinte grele la despărțirea de ProTV: „Nu mai este ce a realizat domnul Sârbu. Acum este un brand de telecomandă care merge din inerție”

Florin Călinescu spune că nu a mai rămas nimic din PRO TV-ul de altă dată și că totul funcționează din inerție. Oamenii iubesc acest brand și acesta este motivul audiențelor record, acuză renumitul actor.

Florin Călinescu: „Nu mai este valabil sloganul ProTV de acum 20 de ani, <>. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație”

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera”, a spus Florin Călinescu la alephnews.

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu: „Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este un brand de telecomandă care merge din inerție”

Nu am obosit de atâta ProTV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, a adăugat Florin Călinescu.

Florin Călinescu: „Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politicăMă bate gândul să fac acest lucru”

„Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public”, a mai spus Florin Călinescu.

„Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru”, a spus Florin Călinescu, confirmând că își îndreaptă privirea către un alt proiect.

„Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a mai spus Florin Călinescu.

Cu ce televiziune ar putea semna Florin Călinescu

Actorul ar vrea să reînvie emisiunea care l-a consacrat, Chestiunea Zilei cu Florin Călinescu și nu exclude revenirea în televiziune. Surse VoxBiz.ro au declarat că acesta este deschis ofertelor și că printre opțiuni s-ar număra Antena 1, Prima Tv și chiar Aleph News, unde ar urma să lucreze din nou cu Adrian Sârbu.

Trebuie menționat și faptul că momentan televiziunea nou creată funcționează pe pierdere și că sunt destul de mulți oameni care au ales să plece din cauza volumului mare de muncă și a presiunii.

“Chiar de două ori am plecat de la PRO TV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public.

Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a conchis Florin Călinescu.

După aceste declarații, este greu de crezut că actorul va mai reveni la PRO TV în perioada următoare. Probabil Românii au talent va trebui să-și găsească un nou jurat. Anul trecut, Mihai Petre a fost înlocuit cu Alexandra Dinu, tot în urmă unor negocieri eșuate, care ar avut la bază remunerația celebrului dansator, care voia mai mulți bani.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale