Florin Cîţu: Alte 50.400 de doze de vaccin AstraZeneca se află în drum spre Republica Moldova

Florin Cîţu: Alte 50.400 de doze de vaccin AstraZeneca se află în drum spre Republica Moldova

Premierul Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, că o a doua tranşă, cu 50.400 de doze de vaccin AstraZeneca trimise de România, se află în drum spre Republica Moldova.

"Al doilea transport de vaccinuri împotriva COVID-19 se află în drum spre Republica Moldova. Este vorba de o tranşă de 50.400 de doze de vaccin AstraZeneca, care se adaugă celor 21.600 livrate la sfârşitul lunii februarie. Este un ajutor umanitar care vine în sprijinul Republicii Moldova în efortul de a limita efectele dramatice ale pandemiei şi de a combate răspândirea virusului SARS-CoV-2", a declarat Florin Cîţu într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului .

Sursa foto: RO Vaccinare / Facebook


Potrivit acestuia, în perioada următoare vor fi trimise şi alte tranşe de vaccin.

"În perioada următoare vom trimite şi alte tranşe de vaccin pentru a ajunge la cele 200.000 de doze cu care ne-am angajat să-i sprijinim pe cei de peste Prut, cu prilejul vizitei preşedintelui României Klaus Iohannis la Chişinău", a afirmat premierul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!