Florin Cîţu spune că va rămâne ministru al Finanţelor în cazul în care viitorul Guvern va fi liberal

Florin Cîţu spune că va rămâne ministru al Finanţelor în cazul în care viitorul Guvern va fi liberal

Florin Cîţu, actualul ministrul al Finanţelor Publice, spune că va păstra această funcţie în cazul în care viitorul Guvern va fi liberal.

"Eu sunt pregătit să rămân ministru de Finanţe şi în decembrie; îmi pregătesc bugetul, pregătesc tot pentru anul viitor. Mi-am pregătit şi buffer-ul, ca să avem finanţare tot anul viitor. Sunt pregătit să rămân ministru de Finanţe în perioada următoare", a afirmat Cîţu, la Adevărul live, întrebat dacă va rămâne ministru de Finanţe şi în viitorul Guvern.

În ceea ce priveşte proiectul de buget de stat pentru 2021, şeful de la Finanţe a dat asigurări că acesta va fi prezentat în Parlament până la finalul anului.

Întrebat cum va arăta viitoarea majoritate parlamentară, Cîţu a susţinut că va fi formată din "toţi partenerii noştri pe partea dreaptă".

"Sunt sigur că vom găsi o cale de comunicare imediat după alegeri cu partenerii pe partea dreaptă, deci nu văd probleme aici. Până la urmă, lăsând la o parte campania electorală şi lăsând la o parte tot ce se întâmplă, dacă vă uitaţi la cum s-a acţionat în aceşti patru ani de zile şi în momentele dificile, toţi am fost alături unii de alţii. În lupta împotriva PSD ne-am unit şi am fost alături unii de alţi. Am fost în stradă împreună, am votat împotriva nenorocirilor pe care încerca să le treacă PSD prin Parlament. Am luptat împotriva naţionalizării Pilonului II de pensii, deci am fost împreună în toate aceste bătălii importante. Eu înţeleg că este campanie acum şi poate se mai sare calul pe ici pe colo, dar este important pentru români şi sunt sigur că vom găsi soluţia de guvernare ca să eliminăm PSD de pe scena politică din România", a adăugat Florin Cîţu. AGERPRES/(A - autor: George Bănciulea, editor: Oana Tilică, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...