Florin-Daniel Șandru, coordonator al Departamentului Centenar din Guvern, și-a anunțat demisia

Florin-Daniel Șandru, coordonator al Departamentului Centenar din Guvern, și-a anunțat demisia

Secretarul de stat Florin-Daniel Șandru, coordonator al Departamentului Centenar din cadrul Guvernului, a anunțat, miercuri, că demisionează din funcție, din cauza adoptării de către Executiv a OUG privind modificarea Codurilor penale.

Cererea de demisie, începând cu data de 2 februarie, a fost înregistrată, miercuri, la Cabinetul premierului Sorin Grindeanu.

"Menționez faptul că recurg la acest gest de onoare întrucât, din poziția pe care o dețineți, ați transformat serviciul public într-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natură penală, prin adoptarea de către Guvernul României a OUG privind modificarea Codurilor penale, ceea ce contravine flagrant principiilor în care cred, fidele democrației și statului de drept", spune Șandru în documentul citat , pe care l-a publicat pe contul său de Facebook.

Florin-Daniel Șandru a fost numit în funcția de coordonator al Departamentului Centenar printr-o decizie a fostului premier Dacian Cioloș.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante