Florin Iordache despre înregistrările lui Ghiță: S-ar impune probabil constituirea unei comisii parlamentare

Florin Iordache despre înregistrările lui Ghiță: S-ar impune probabil constituirea unei comisii parlamentare

Florin Iordache, propus pentru funcția de ministru al Justiției, a declarat miercuri, referitor la înregistrările publicate de fostul deputat Sebastian Ghiță, că s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare, care să stabilească dacă există anumite probleme în sistem sau sunt doar simple declarații.

"Fără îndoială, cred că soluția este tot aici, în Parlament. La cum apar acele înregistrări, cred că s-ar impune probabil constituirea unei comisii parlamentare care ar putea stabili dacă există anumite probleme sau sunt simple declarații. (...) Cred că tot aici în Parlament putem discuta și de acest proiect", a spus Florin Iordache, după audierea sa în comisiile parlamentare de specialitate.

Întrebat care ar fi rolul acestei comisii și dacă nu cumva Consiliul Superior al Magistraturii ar trebui să aibă un rol în această problemă, Iordache a spus: "E o soluție, am spus, putem discuta. Pentru că iată, CSM, în același timp, se poate autosesiza pe acest subiect, dacă sunt reale acele... Nu știu, haideți să analizăm și să luăm cea mai bună soluție".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla