Florin Salam, acuzat că a lovit o femeie într-o cameră de hotel

Florin Salam, acuzat că a lovit o femeie într-o cameră de hotel

Manelistul Florin Salam (44 de ani) este acuzat de o tânără de 23 de ani că pe data de 1 ianuarie, în timp ce se afla într-o cameră de hotel, ar fi fost agresată fizic.

UPDATE:

În acest moment, cercetarea în acest caz se face ”in rem”, urmând a se face o încadrare în funcție de probele care vor fi aduse la dosar de către victimă, spun surse apropiate anchetei.

Astfel, încadrarea juridică se poate schimba în prevederile art. 193 alin 2, din Cod Penal dacă se depune la dosar raport de expertiză.

Potrivit art. 193 CP, „(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Aliniatul 2 prevede: ”Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”.

Articolul inițial:

Tânăra a sesizat Secția 1 de Poliție din Capitală, care a întocmit dosar penal și a efectuat verificări la adresă.

Manelistul Florin Salam (44 de ani) este acuzat de o tânără de 23 de ani că pe data de 1 ianuarie, în timp ce se afla într-o cameră de hotel, ar fi fost agresată fizic. Tânăra a sesizat Secția 1 de Poliție din Capitală, care a întocmit dosar penal și a efectuat verificări la adresă, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

Incidentul s-a întâmplat în prima zi a anului, într-o cameră de hotel din sectorul 1 al Capitalei, iar bărbatul reclamat este manelistul Florin Salam, potrivit unor surse.

Tânăra ar fi fost lovită de către manelist cu telefonul mobil după ce bărbatului i s-a părut că fata i-a umblat în portofel.

Până la această oră Florin Salam nu a fost audiat, arată sursele citate

În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat