Florin Salam, despre consumul de droguri „Avem o viață ciudată. Noi suntem un fel de roboți” VIDEO

Florin Salam, despre consumul de droguri „Avem o viață ciudată. Noi suntem un fel de roboți” VIDEO

Cântărețul de manele Florin Salam a vorbit în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ” de la Kanal D despre momentele în care s-a refugiat în consumul de substanțe interzise.

Manelistul a amintit despre perioada grea prin care a trecut și consumul de droguri și a comentat zvonurile din mediul online.

Suferință, după pierderea primei soții

În urmă cu ceva timp, interpretul recunoscuse că, după pierderea primei sale soții, a început să consume substanțe interzise, însă a mărturisit ceva l-a făcut să se trezească la realitate.

În urmă cu nouă ani Florin Salam a fost audiat în cadrul unui dosar de trafic de droguri. A scăpat însă de acuzații după ce s-a stabilit că artistul doar consumase, nefiind implicat în vânzări ilegale de substanțe interzise.

„Nu sunt dependent. Avem o viață ciudată”

Realizatoarea emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ” l-a întrebat dacă este dependent de droguri.

„Nu, nu sunt dependent. Nu există așa ceva, să fiu dependent. Am făcut tot ce am vrut toată viața și o să fac tot ce vreau toată viața. Nu știu ce înseamnă dependent. Eu provin dintr-o lume în care suntem artiști, avem o viață ciudată. Noi suntem un fel de roboți pentru public”, a dezvăluit Florin Salam, potrivit Kanal D.

Manelistul supranumit „Împăratul Manelelor” a comentat problemele cu vocea sau cele de concentrare, pe care le-a avut în timpul unor evenimente, interpretate de mulți ca fiind cauzate de consumul de substanțe interzise.

Manelistul susține că cineva i-ar fi pus ceva în pahar. Spune însă că face ce vrea cu viața lui și că nu ar trebui să fie criticat prin prisma acestui fapt.

„Trăim într-un real pericol (...) Eu am și dușmani, după două-trei pahare nu mai știu cine îmi aduce paharul și mă găsești așa”, a mai adăugat Florin Salam.

Florin Salam susține că nici măcar nu mai bea atunci când se află la o cântare, deși îi vine destul de greu.

În emisiunea lui Denise Rifai, telespectatorii au avut ocazia de a descoperi ce se ascunde în spatele bogatiei afisate și a stralucirii scenei.

„Cât de greu v-a fost sa ajungeți sus?”, „De câte ori ați ales bine?”, „Câte milioane ați pierdut la cazinou?”, „Ați fost vreodată judecat de stabor?”, „Trăiți în teroare?”, „V-ați gândit vreodată la sinucidere?”, „Cat de bolnav sunteti?” sunt alte cateva dintre intrebarile la care Florin Salam a răspuns în emisiunea „ 40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Amintim că, anul trecut, După ce un post TV a anunţat că Florin Salam a murit după ce ar fi consumat droguri, manelistul şi fiica acestuia au infirmat vestea pe reţelele sociale. „Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor", a scris Florin Salam pe pagina sa de socializare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?