Florin Talpan continuă războiul cu Gigi Becali: „Nu dă nimeni 25 de milioane de euro pe o clonă"

Florin Talpan continuă războiul cu Gigi Becali: „Nu dă nimeni 25 de milioane de euro pe o clonă"

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a postat un mesaj presărat cu ironii și cu acuze la adresa lui Gigi Becali, cel care a anunțat că vinde clubul FCSB pentru 25 de milioane de euro, după partida cu Rapid.

Florin Talpan intervine și el în scandalul de la FCSB. Foto Sportpictures

"Retragerea lui Gigi Becali de la FCSB este doar o poveste, spusă până acum de zeci de ori, fără urmări însă (...). Povestea asta e bună doar pentru Becali, care 'îi sperie' pe fanii FCSB că fără el FCSB s-ar desființa și ar dispărea.

Chiar Becali a spus recent că tot ce înseamnă FCSB sunt slujitorii lui și toți trebuie să îl slujească. Nu dă nimeni 25 milioane de euro pentru FCSB, un brand creat artificial, o clonă a Stelei înființată de Gigi Becali în 2003. Cum să dai 25 de milioane pentru o clonă, pentru o marcă fake? Cine ar face o asemenea nebunie?

Steaua ar valora 50-100 de milioane de euro

Dacă marca FCSB ar valora 25 milioane euro, atunci brandul Steaua Bucureşti, adică adevărata marcă, valorează pe puţin 50-100 milioane de euro. Observ că Becali îl atacă pe Burleanu, îi trimite mesaje şefului FRF, le trimite mesaje arbitrilor. Incredibil în ce ţară trăim!", a scris Florin Talpan, pe Facebook.

Juristul Florin Talpan susține că Federația l-a ajutat pe Gigi Becali în 2014, când clubul finanțatorului din Pipera ar fi trebuit dezafiliat: "Aş vrea doar să vă amintesc cât de mult a ajutat FRF-ul clubul lui Becali. FRF nu a informat nici până în ziua de azi UEFA în privinţa deciziilor definitive pronunțate de instanțele din România, care arată că FCSB a clonat marca Steaua și a folosit ilegal numele și marca Clubului Sportiv al Armatei Steaua în fotbalul românesc și european.

În 2014, după decizia ÎCCJ referitoare la marca Steaua şi în 2016 după decizia Curții de Apel București în dosarul cu numele Steaua, FRF ar fi trebuit să dezafilieze clubul FCSB.

Atacuri și la Răzvan Burleanu

FRF trebuie să explice opiniei publice cum a fost posibil ca o societate înființată în anul 2003 să fie afiliată la FRF și introdusă direct în Divizia A, în plin campionat, în plin sezon, în pauza dintre tur și retur.

Burleanu spunea zilele trecute că vrea să modifice Statutul FRF și să candideze pentru un nou mandat la Federație. Cum e posibil așa ceva? Deci Burleanu modifică Statutul FRF cum vrea el, doar pentru a câștiga un nou mandat, dar nu modifică Regulamentul abuziv și discriminatoriu al FRF și nu îl corectează, deși Regulamentul FRF ar trebui pus de urgență în acord cu regulile FIFA si UEFA. Cum e posibil aşa ceva?", a mai scris Florin Talpan pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...