Florin Tănase, transfer-surpriză! De la antrenamentele cu FCSB a zburat la adversara CFR-ului din Conference League

Florin Tănase, transfer-surpriză! De la antrenamentele cu FCSB a zburat la adversara CFR-ului din Conference League

Deși se antrena cu FCSB și era dorit de echipa vicecampioană, Florin Tănase s-a înțeles cu la Adana Demirspor, echipa care joacă joi în Conference League împotriva lui CFR Cluj.

Florin Tănase și-a găsit echipă după despărțirea de arabi. Foto Al Jazira

Turcii sunt convinși că preferatul lui Gigi Becali va aduce un plus important în ofensivă, unde presa locală scrie că românul poate evolua pe mai multe posturi: „Adana va adăuga putere echipei sale cu atacantul în vârstă de 28 de ani, care a plecat de la Al Jazira. După meciul cu CFR Cluj din Conference League, oficialii lui Adana Demirspor nu au ezitat să facă transferul chiar în România, unde jucătorul se afla deja.

Pe lângă viteza sa, experimentatul număr 10 are și o capacitate tehnică foarte mare. Poate juca mijlocaș ofensiv, atacant și extremă strânga”, au scris ziariștii de la Ulusal.

A stat doar un an la arabi

După ce jucătorul s-a despărțit de Al Jazira, Florin Tănase a fost primit de FCSB la antrenamente, roș-albaștrii sperând ca el să aleagă să evolueze pentru echipa lui Gigi Becali. „E aici, se antrenează, a jucat teqball și a câștigat într-o manieră de mare campion. Am înțeles, din ce a declarat, că vrea să joace în străinătate și se gândește după câțiva ani să revină, e ca Vlad Chiricheș, oricând vrea să revină e bine venit”, a declarat managerul general al FCSB, Mihai Stoica.

Florin Tănase era golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1, când s-a transferat de la FCSB la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. Deși semnase pe doi ani cu arabii, fostul căpitan al roş-albaştrilor s-a despărțit după doar un sezon de Al Jazira, încasând un salariu anual net de 1,5 milioane de euro. FCSB a primit 3 milioane de euro în urma acestui transfer.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?