Florinel Coman va fi trimis în judecată: Ce riscă vedeta FCSB

Florinel Coman va fi trimis în judecată: Ce riscă vedeta FCSB

Exact într-un moment în care și-a mai revenit din punct de vedere fotbalistic, fiind lăudat de patronul Gigi Becali, Florinel Coman a primit o veste proastă! Iar asta legată de o problemă începută acum 2 ani, de care a sperat să scape, dar care, între timp, pare că s-a agravat!

În 2021, Coman a fost oprit de poliție, după ce a dat radarul peste cap, conducând cu 165 de kilometri la oră pe Austrada A2. După ce actele sale au fost verificate, s-a dovedit că fotbalistul avea un permis eliberat în Ucraina, nerecunoscut în România. Coman s-a ales cu un dosar penal, a fost audiat de două ori și Gândul susține acum că jucătorul va ajunge în instanță, în calitate de inculpat.

Dacă va fi găsit vinovat și se va dovedi că s-a urcat la volan, fără a avea un permis valabil, Florinel Coman riscă să ajungă după gratii, între 1 și 5 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...