Floyd Mayweather câștigă lupta banilor cu Conor McGregor/Nici vorbă de box, doar show 100% VIDEO

Floyd Mayweather câștigă lupta banilor cu Conor McGregor/Nici vorbă de box, doar show 100% VIDEO

Floyd Mayweather a castigat fara probleme lupta cu campionul UFC Conor McGregor in repriza a 10-a, cand arbitrul a intrerupt partida.

Oricine s-a uitat la aceasta lupta poate spune cu greu ca a asistat la un meci de box ci doar la un show asa cum numai americanii stiu sa inventeze. Conor McGregor nu are postura de boxer, nu are pasii si miscarile din box, parand uneori chiar ridicol in ring.

Floyd Mayweather: Conor este un adversar foarte dificil, am oferit fanilor ce voiau sa vada. Este mult mai bun decat credeam, a folosit diverse unghiuri. Dar eu am fost mai bun. Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans, aceasta a fost ultima mea lupta

Conor McGregor: Devin neglijent cand obosesc.... Nu stiu daca voi mai boxa

Mayweather nici nu l-a atins in primele 4 runde, iar cand a inceput sa dea drumul la lovituri s-a vazut ca irlandezul nu ar face fata in ringul de box nici macar cu un campion retras de 5 ani de zile.

Cu toate ca "Moneyweather" l-a lasat sa se manifeste pe irlandez in primele 2 reprize, prilej de sperante pentru zgomotosii irlandezi din sala, dar si pentru milioanele sale de fani, McGregor nu a parut fi intr-o conditie fizica la inaltimea unui astfel de meci, avand probleme mari incepand chiar cu repriza a cincea.

Americanul s-a intrebuintat serios abia din reprizele 7-8, iar in repriza a noua a fost la un pas sa-l faca ko. McGregor s-a dus impleticit in coltul sau, a revenit la fel de obosit, iar Mayweather l-a lovit din toate directiile, arbitrul de ring oprind meciul si acordand victorie prin ko tehnic.

Se ridica totusi cateva intrebari la sfarsitul acestei partide: A facut cinste boxului sau increderea in corectitudinea unor astfel de finale va avea si mai mult de suferit?! Este posibil sa organizezi un meci de box intre un fost campion modial la acest sport si un campion UFC cu palmares 0 in box?! Chiar l-a tinut "pe bune" in ring 10 runde McGregor pe Mayweather? Vom mai vedea astfel de partide?

Aproximativ 500 de milioane de dolari vor imparti cei doi luptatori. Lui McGregor ii vor reveni aproximativ 100 de milioane de dolari, in timp ce marea parte a bursei va fi incasata de american

In varsta de 28 de ani, McGregor este marea vedeta a UFC, cel mai important campionat de arte martiale mixte (MMA), in timp ce Mayweather (40 ani) s-a retras din box in 2015, dupa ce a castigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist si a adunat o avere de evaluata la 800 milioane dolari.

McGregor, in varsta de 29 de ani, a avut o greutate de 69,4 kg, in timp ce Mayweather (40 ani) a cantarit 67,8 kg. Cei doi nu aveau voie sa depaseasca 69,8 kg.

RUNDA 10: Epuizat, McGregor abia se mai tine pe picioare, iar Mayweather continua sa-l loveasca. Arbitrul lasa cateva secunde, apoi intervine si pune capat luptei.

RUNDA 9: Mayweather l-a lovit din toate partile pe McGregor, epuizat complet, si doar prin nu stiu ce minune irlandezul a reusit sa termine runda in picioare.

INFO: Conform specialistului celor de la The Guardian, scorul dupa 8 runde ar fi 77-75 in favoarea lui Mayweather.

RUNDA 8: O runda in care gasesc cu greu ceva demn de scris. McGregor continua sa loveasca slab, fara forta, iar Mayweather s-a plimbat practic prin ring si abia in ultimele secunde a aruncat cateva lovituri.

RUNDA 7: Mayweather il prinde cu trei directe pe McGregor, care o ia efectiv la fuga prin ring. Irlandezul loveste palid si pare la capatul puterilor.

RUNDA 6: Am avut, in sfarsit, o runda cu mai multe lovituri si mai toate de partea lui Mayweather. McGregor isi tine cu greu mainile sus si singurele dati in care loveste e cand il prinde cu spatele pe american.

RUNDA 5: Irlandezul abia se mai tine pe picioare, dar Mayweather, chiar si asa, n-a reusit nicio lovitura notabila. Lupta deceniului se transforma in... dezamagirea deceniului.

RUNDA 4: O prima repriza in care Mayweather arata ca un fost campion mondial. McGregor da deja semne de oboseala...

RUNDA 3: Extrem de dezamagitor acest inceput de lupta, in care McGregor se remarca doar prin comportamentul sau sfidator, in timp ce Mayweather sta doar in defensiva. Publicul deja murmura a nemultumire.

RUNDA 2: Asa cum ne asteptam, McGregor e cel care domina si cauta o lovitura de KO, dar nu reuseste sa-l prinda pe rapidul Mayweather. In schimb, boxerul american puncteaza cu directa de dreapta si se vad deja primele urme pe fata irlandezului.

RUNDA 1: McGregor a inceput ca din tun si s-a aruncat practic peste Mayweather, insa americanul s-a eschivat excelent si n-am avut nicio lovitura puternica. Irlandezul a boxat chiar si fara garda, provocandu-l pe cel poreclit Money. Per total, o prima runda fara nicio lovitura notabila.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Foarte interesant! / Nicio ieșire, pe micul ecran, a unui ex-șef de serviciu de informații nu este întâmplătoare…

3 Cere șpăgile înapoi! / Aici s-a ajuns! Ca el sunt mii în România! / 3000 de euro angajarea, muncă la vilă, etc...

4 LARICS / Ungaria trage preşul de sub picioarele României

5 Făbricuța de tutișoare a României / Azi, Dana Budeanu, de care a ajuns să râdă și Mândruță!