Foarte interesante amănunte despre cum își ademenea Andrew Tate victimele!

Foarte interesante amănunte despre cum își ademenea Andrew Tate victimele!

Fotomodelul britanic Carla Howe (32 de ani) susține în presa din Regat că a fost ademenită să se deplaseze în România la reședința lui Andrew Tate, cel care se află acum în arestul preventiv al poliției, împreună cu fratele său, cu acuzații de trafic de persoane și viol.

Conform Daily Mail, Carla Howe le-a transmis apropiaților experiența pe care a avut-o cu Andrew Tate.

„M-a chemat în România și am fost tentată. Mă gândesc acum cât de îngrozitor ar fi fost. Probabil că aș fi ajuns să nu ies niciodată din casă.

Carla Howe a mărturisit cum Tate a umplut-o cu complimente și mesaje romantice după ce au început să discute online. Dar ea a susținut că a aflat rapid despre o latură mai întunecată a caracterului său atunci când mesajele lui au devenit „controlante și agresive”.

Andrew Tate ar fi încercat chiar să-i interzică să meargă în vacanță în Spania cu o prietenă și a insistat că trebuie să îl „asculte”.

„Mulți oameni cred că, fiind faimos, nu ar face nimic rău, dar suntem într-o nouă epocă. Doar pentru că e cunoscut nu înseamnă că nu este capabil de alte lucruri”, a mai spus frumoasa blondă.

Carla Howe e recunoscută în lumea sporturilor de contact, ea având ocazia să participe în calitate de animatoare în ring la meciuri ale celebrului boxer Floyd Mayweather Jr.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă