Foarte interesant!/Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

Foarte interesant!/Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

Kirilo Budanov, șeful Serviciului de informații al apărării din Ucraina, a declarat că politicianul rus de opoziție Aleksei Navalnîi a murit din cauze naturale, mai exact din cauza unui cheag de sânge. Afirmația lui Budanov, pe care el însuși a catalogat-o „dezamăgitoare”, este în concordanță cu varianta oficială a autorităților ruse, care au oferit aceeași explicație. Pe de altă parte, Budanov a anunțat „noi surprize” pentru ocupanții ruși și a făcut trimitere la podul de peste strâmtoarea Kerci.

Declarația lui Kirilo Budanov a fost făcută în marja conferinței „Ucraina. Suntem în 2024”, potrivit site-ului Hromadske.ua . Șeful spionajului militar ucrainean a fost întrebat de un reporter despre cauza morții lui Aleksei Navalnîi.

„S-ar putea să vă dezamăgesc, dar știm că a murit într-adevăr din cauza unui cheag de sânge. Este mai mult sau mai puțin confirmat. Acest lucru nu este luat de pe internet, ci, din nefericire, [a fost o moarte] naturală”, a răspuns Kirilo Budanov.

Explicația oferită de Budanov este în concordanță cu varianta oficială a Rusiei privind cauza morții lui Navalnîi.

„Atât timp cât suntem în război, vor exista probleme în cadrul Federației Ruse”

Pe de altă parte, Budanov a îndemnat oamenii să nu creadă că regimul rus „va fi răsturnat în mod natural, de la sine”, afirmând că „fără ajutorul nostru, este nerealist”, scrie Ukrainska Pravda ,

De asemenea, el a declarat că un regim stabil în Rusia reprezintă o amenințare pentru Ucraina și pentru lume și că Ucraina va continua să desfășoare operațiuni pe teritoriul rusesc.

„Atât timp cât suntem în război, vor exista probleme în cadrul Federației Ruse”, a adăugat Budanov.

În plus, el a anunțat noi atacuri asupra bazelor militare rusești din Crimeea ocupată.

„Noi surprize îi așteaptă pe dușmanii noștri și nu aș recomanda populației civile să folosească așa-numitul «pod» din Crimeea”, a scris Budanov pe Telegram.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?