Focar de COVID la DSP Prahova

Focar de COVID la DSP Prahova

Prefectura Prahova anunţă că a fost identificat un focar de coronavirus în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.

"Şapte persoane dintr-un efectiv de 31 au fost confirmate cu noul coronavirus. Conform raportării DSP, primul caz a fost la o asistentă detaşată de la ASSC Ploieşti. După aflarea rezultatului, s-a făcut dezinfecţia spaţiului de lucru, s-a întocmit o listă de contacţi şi au fost testaţi 14 dintre ei. Dintre aceştia, şase au avut rezultate pozitive, patru fiind la personalul detaşat de la ASSC Ploieşti şi care avea activitate la call-center, iar celelalte două persoane sunt din rândul personalului DSP şi aveau activităţi de instruire şi supraveghere în departamentul amintit. Au fost identificaţi şi izolaţi şi contacţii acestora, realizându-se dezinfecţia întregului spaţiu al DSP", precizează Prefectura Prahova.

Conform sursei citate, activitatea de la call-center-ul instituţiei este, momentan, redusă şi, potrivit reprezentanţilor instituţiei, urmează să fie reorganizată, fiind solicitate noi detaşări. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…