„Forma mea fizică s-a schimbat” / Fosta lideră WTA Garbine Muguruza e gata să se lase de tenis pentru Zumba

„Forma mea fizică s-a schimbat” / Fosta lideră WTA Garbine Muguruza e gata să se lase de tenis pentru Zumba

Garbine Muguruza (29 de ani) n-a mai jucat tenis de la începutul anului, când a evoluat la turneul de la Lyon, scrie Ziare.com .

Garbine Muguruza a suferit o accidentare și a decis apoi, și în urma unor turnee foarte modeste, să ia o pauză de la tenis.

Revenirea pe terenul de tenis nu este luată în calcul de Muguruza, care acordă mai mult timp unor activități precum Zumba.

„Astăzi nu am nicio intenție. Planul meu acum este să dorm, să mă odihnesc, să fiu alături de cei dragi, să recuperez timpul pierdut. Nu văd dincolo de ceea ce fac azi, mâine și săptămâna aceasta.

Forma mea fizică s-a schimbat, pentru că, nefiind în competiție încerc să rămân în formă fără a fi nevoită să mă antrenez la limită. Merg regulat la sală, de câteva ori pe săptămână. Îmi place să fac antrenamente cu greutăți, să-mi completez partea cardio cu Zumba, cursuri de Pilates, yoga, box…

Profit să fac toate acele lucruri de care nu aveam timp când jucam tenis. Motivația mea este întotdeauna foarte mare, dar într-o lume la fel de competitivă precum tenisul de nivel înalt”, a declarat Garbine Muguruza, într-un interviu pentru Women’s Health.

Muguruza a participat luna trecută la un festival Zumba, festival dedicat instructorilor din acest sport. Pe parcursul a 10 ore s-au exersat coregrafii noi și s-au consumat foarte multe calorii.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat