Forțele de Apărare Israeliene au inițiat o transmisiune live cu informații verificate. Urmează „un răspuns fără precedent”

Forțele de Apărare Israeliene au inițiat o transmisiune live cu informații verificate. Urmează „un răspuns fără precedent”

Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au inițiat o transmisiune live cu informații verificate de autorități referitoare la situația din țară, pe platforma de socializare X (fostă Twitter), unde oferă informații și răspunde la întrebări.

Forțele de Apărare Israeliene (IDF) FOTO: Jose HERNANDEZ Camera 51 Shutterstock

Ministrul israelian al Apărării Yoav Gallant a extins „situația specială de securitate” la întregul teritoriu al Israelului, potrivit biroului său de presă. Măsura le va permie Forțelor de Apărare Israelului (IDF) să ofere dispoziții civililor și să închidă locurile publice după necesitățile de securitate, a spus biroul de presă al ministrului, potrivit CNN.

Transmisiune este susținută de Jonathan Conricus, purtător de cuvânt în rezervă.

Jonathan Conricus a făcut un apel pentru susținerea Israelului și a menționat că va urma o reacție a Israelului. Conricus a spus că un atac fără precedent împotriva cetățenilor israelieni, va primi „un răspuns fără precedent”. Acesta a ținut să sublinieze că răspunsul Israelului va fi unul atent calculat și a cerut tuturor celor ce iubesc adevărul să lupte împotriva dezinformării și antisemitismului mascat.

Vom lupta potrivit dreptului internațional, vom lupta conform moralității noastre și vom lupta să protejăm populația civilă”, a adăugat Conricus în timpul transmisiunii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?